Benim bilgisayar kasamın fanları bozuldu ve RGB olmayan güçlü ve sessiz fan bulamadım. Bende hem hava akışı daha iyi olur diye yeni bilgisayar kasası almayı planlıyorum. Bilgisayarım hem yeni ve RGB'li bir sistem olmaması sebebiyle daha sade RGB'siz kasa almaya karar verdim. İnternette gezinirken iki bilgisayar kasası arasında kaldım: Cooler Master-TD500, Corsair-275R. Bir de hava akışı ne kadar iyi bilmiyorum ama şunu da gördüm: NZXT-H510
Benim bilgisayar kasamın fanları bozuldu ve RGB olmayan güçlü ve sessiz fan bulamadım. Bende hem hava akışı daha iyi olur diye yeni bilgisayar kasası almayı planlıyorum. Bilgisayarım hem yeni ve RGB'li bir sistem olmaması sebebiyle daha sade RGB'siz kasa almaya karar verdim. İnternette gezinirken iki bilgisayar kasası arasında kaldım: Cooler Master-TD500, Corsair-275R. Bir de hava akışı ne kadar iyi bilmiyorum ama şunu da gördüm: NZXT-H510
Fractal Design Meshify C Siyah FD-CA-Mesh-C-BKO-TG Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Fractal Design Meshify C Siyah FD-CA-Mesh-C-BKO-TG Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
evet iyi gibi duruyor ancak o fiyata değmez diye düşünüyorum (TD500 varken).
En ucuz Corsair 4000D Airflow CC-9011200-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 4000D Airflow CC-9011200-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İkisi arasında fiyat farkı da var ve aynı seviye ürünler değil TD500 daha iyi. Elinizde kasa fanları mevcut ise NZXT'yi de düşünebilirsiniz. Bu biraz zevke kalmış bir durum.
Corsair 275R Airflow kullanıcısıyım. Fiyatının yanında sundukları kısıtlıdır. Tercih ettiğiniz zaman bir miktar özelleştirmeyi de göze almanız gerek. İçinde bir kontrolcü yok. Kendi fanları "sessiz" sayılır ama yine de kontrol edilemiyor. Malzeme kalitesi gayet yerinde. Hava geçirgenliği de son derece başarılı. Ama XPG Invader varken tercih edilir mi? Bence hayır.