Cooler Master termal macun alınır mı?

Hangi macunu? Cooler Master'ın birden fazla macunu var

Ezbere öneri yapmayın, iyi olmayan ürünleri de var. Düz Mastergel alınmaz mesela ama Mastergel Maker veya Cryofuze modelleri tercih edilebilir.
Zamanın da bende bakıyordum forumlarda bakmıştım hep çok kaliteli en kalitelisi gibi yorumlar görmüştüm. Ondan yazdım

Laptop icin termal macun onermiyoruz Pumpout riski oldugu icin. PTM7950 tarzi termal pad bakin. Hatta yurtdisindan gelmesi sorun olmayacaksa PTM7950 alin gecin.
Laptop modeli Lenovo IdeaPad gaming 3 15arh7 modeli. Macun sürülmesi gerek olduğunu düşünüyorum içini açıp bakacam

Attığım Cooler Master'i alacağım ya da MX6'yı.

1.5 senelik laptopum RDR2 oyununda falan 96-97 dereceyi görüyor hiç bakımını yapmadım. Sizce Cooler Master termal macun alınır mı? Kaliteli mi?

termal ped öneririm, hem termal macunlardan daha iyi soğutma sağlıyor hem de değişim sorunu yok.

İfadeler: kxy
Laptop modeli Lenovo IdeaPad gaming 3 15arh7 modeli. Macun sürülmesi gerek olduğunu düşünüyorum içini açıp bakacam

Bahsettigim pad macun gorevini goruyor zaten. Termal padler daha performansli laptopta.

YT videolarında benim laptopa macun sürülüyordu benim tercihim ped yerine macun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…