Cooler Master termal macun alınır mı?

Laptop icin termal macun onermiyoruz Pumpout riski oldugu icin. PTM7950 tarzi termal pad bakin. Hatta yurtdisindan gelmesi sorun olmayacaksa PTM7950 alin gecin.
Laptop modeli Lenovo IdeaPad gaming 3 15arh7 modeli. Macun sürülmesi gerek olduğunu düşünüyorum içini açıp bakacam

Belirli markalardan ziyade macunun akiskanligina bagli. Eger fazla sivi ise pumpout kacinilmaz. Biraz kati bir macunsa bu risk daha az ama yine de yok degil. Termal padlerde hem pumpout riski yok hem laptoplarda daha performansli.

Kryonaut fazlasiyla sıvı br macun. Pumpout yapacaktir cok yuksek ihtimalle.

Attığım Cooler Master'i alacağım ya da MX6'yı.

1.5 senelik laptopum RDR2 oyununda falan 96-97 dereceyi görüyor hiç bakımını yapmadım. Sizce Cooler Master termal macun alınır mı? Kaliteli mi?

termal ped öneririm, hem termal macunlardan daha iyi soğutma sağlıyor hem de değişim sorunu yok.

Laptop modeli Lenovo IdeaPad gaming 3 15arh7 modeli. Macun sürülmesi gerek olduğunu düşünüyorum içini açıp bakacam

Bahsettigim pad macun gorevini goruyor zaten. Termal padler daha performansli laptopta.

Belirli markalardan ziyade macunun akiskanligina bagli. Eger fazla sivi ise pumpout kacinilmaz. Biraz kati bir macunsa bu risk daha az ama yine de yok degil. Termal padlerde hem pumpout riski yok hem laptoplarda daha performansli.

Kryonaut fazlasiyla sıvı br macun. Pumpout yapacaktir cok yuksek ihtimalle.
YT videolarında benim laptopa macun sürülüyordu benim tercihim ped yerine macun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı