Cooler Master TPC 812 Ses Sorunu

Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, yeni katıldım sanırım doğru yere açtım konuyu bilmiyorum ama neyse konuya gireyim.

Başlıkta belirttiğim gibi FX-8350 AMD işlemcimin üstünde bulunan soğutucu fandan sesler çıkıyor daha doğrusu tıkırdamalar oluyor çok hafif motor çalışıyor gibi içerde bazen çok aşırı alakasız sesler çıkıyor 1448 rpm de şuan ses geliyor mesela oyuna falan girdiğimde ses kesiliyor normal sesinde çalışmaya devam ediyor. Boşta 10 derecede falan dururken oyunlarda maximum 2-3 saat kaldığımda 42-43 oluyor, oyundan çıktığımda devir düşüyor tıkırdamalar devam ediyor.

Kısacası ısınınca normal soğutucumu tıkırdıyor işletim sistemim herşeyiyle güncel windows 8.1, asus m5a97 LE 2.0 anakartım var, sizce bu normal mi değil mi? Fan standart ayarlarda çalışıyor asus'un kendi AI SUITE programıyla yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bu arada kasam gigabayt sumo kasası 6 adet led fanı ile birlikte.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'nin stok fanları genelde sesli çalışır. Bu yüzden sistem toplayanlar, bir de ayriyeten CPU soğutucu alırlar. Yaşadığınız bir problem olmayabilir de.

Siz bana Yazım Yanlışı yaptığınız diyeceğinize önce konumu düzgün okuyunuz ben orada stok fandan mı bahsetmişim acaba ??

Siz bana Yazım Yanlışı yaptığınız diyeceğinize önce konumu düzgün okuyunuz ben orada stok fandan mı bahsetmişim acaba ??

Soğutucunuzdan sadece başlıkta bahsettiğiniz için gözümden kaçmış, bunun dışında konunuzu tamamen okudum. Ben yetkim dahilinde sizi uyarmakla mükellefim. Ayrıca size ceza da verebilirdim, çünkü ceza verilmeyi hak edecek bir türkçe ve siyah puntolar kullanıyordunuz.

Konuya dikkatsizliğimden ötürü özür diliyorum.

Benim her zaman sert mizacım vardır yaptığı şeye bir anda sinirlendim her zaman ki halim zaten size bir lafım yok gereksiz cümleler kuran insanlarla aram biraz bozuk kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı