Cooler Master V650 SFX Gold sağlam mıdır?

Malta Gang

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar Cooler Master V650 SFX Gold Full moduler. Bu PSU kaliteli midir? İç malzemisi çok iyi midir? Kronik sorunu falanı filanı var mıdır?

1111111111.png
2222222222222222222.png

İyi bir PSU ama kabloları daha kısa. Gördüğüm kadarıyla alanların çoğu uzatma kablosu da alıyor.

Kaliteli güç kaynağı. İki eksisi var.

Birinci eksisi fanı biraz sesli çalışıyor ve smart fan özelliği yok.

Kablo uzunlukları bu şekilde;

1668100131362.png

@Yener K.'un da dediği gibi kabloları biraz kısa. Bu da ikinci eksisi.

O zaman olur. İlerde lazım olursa set olarak da kablo alabilirsiniz.

Kaliteli güç kaynağı. İki eksisi var.

Birinci eksisi fanı biraz sesli çalışıyor ve Smart fan özelliği yok.

Kablo uzunlukları bu şekilde;

Eki Görüntüle 1568300

@Yener K.'un da dediği gibi kabloları biraz kısa. Bu da ikinci eksisi.

Kral tek derdim iç malzeme kalitesi yüksek sıcaklıklara dayanabilsin 1 sene de elimde kalmasın benim PC Max 200 250 watt istiyor zaten takıldıgım mevzu iç malzeme kalitesi uzun yıllar beni üzmesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için SFX alacaksınız ki hocam, yoksa elinizde mi bulunuyor.

Kullanmak için alacağım. 10 yıllık Dell marka PSU kullanıyorum artık ona yol vermem lazm aldım mı da iyi bir şey olsun iç mazemesi özellikle kaliteli olsun istiyorum. Bir de bu PSU ufak uzay kurulum kullanıyorum tam istediğim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmak için alacağım. 10 yıllık Dell marka PSU kullanıyorum artık ona yol vermem lazm aldım mı da iyi bir şey olsun iç mazemesi özellikle kaliteli olsun istiyorum. Bir de bu PSU ufak uzay kurulum kullanıyorum tam istediğim gibi.

Ufak uzay demeniz yeterli oldu hocam zamanında bayağı incelemiştim en iyisi bir bu SFX olup bir de Lian Li 750 SFX var başka yok zaten TR'de bu güç değerlerinde, yurt dışı yorumları gayet güzeldi PSU'nun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı