Tunayy
Hectopat
Evet arkadaşlar bu güç kaynağı alınır mı ? Fikirlerinizi alayım
Cooler Master Watt 600W 80+ Aktif PFC 120mm Fanlı PSU Fiyatı
En yeni seri güç kaynağımız , güvenle alabilirsiniz.Evet arkadaşlar bu güç kaynağı alınır mı ? Fikirlerinizi alayımCooler Master Watt 600W 80+ Aktif PFC 120mm Fanlı PSU Fiyatı
Bu serinin 600W lık modelini almayı düşünüyorum ve aklıma birşey takıldı büyük ihtimalle ben bulamadım ama bu güç kaynağı modüler mi? Yani bu fiyat aralığında modüler bulunmaz genelde ama resimlerde kabloları takılı göremedim acaba modüler mi diye merak ettim cevaplarsanız sevinirim.En yeni seri güç kaynağımız , güvenle alabilirsiniz.
Cooler Master, MasterWatt Lite Serisini Tanıttı - Technopat
Hayır, modüler değil.Bu serinin 600W lık modelini almayı düşünüyorum ve aklıma birşey takıldı büyük ihtimalle ben bulamadım ama bu güç kaynağı modüler mi? Yani bu fiyat aralığında modüler bulunmaz genelde ama resimlerde kabloları takılı göremedim acaba modüler mi diye merak ettim cevaplarsanız sevinirim.
Yeni bir ürün ama oyunlarda ekran kartını iyi beslediği hakkında şüphelerim var. Oyun için değil, ofiste basit yazılım çalışmaları için üretilmiş bir PSU. Bu PSU ile başka bir oyun PSU'su oyun testleri karşılaştırmasını izledim, bu modelin oyunlarda 15 FPS'ye kadar FPS kaybı yaşattığını gördüm, gerçek oyun PSU'su karşısında.
Modular degil, GM650 ye bakabilirsiniz.Bu serinin 600W lık modelini almayı düşünüyorum ve aklıma birşey takıldı büyük ihtimalle ben bulamadım ama bu güç kaynağı modüler mi? Yani bu fiyat aralığında modüler bulunmaz genelde ama resimlerde kabloları takılı göremedim acaba modüler mi diye merak ettim cevaplarsanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.