Cooler Master'in PSU'su alınır mı?

Yetedebilir ama pek sanmıyorum. RX 570 120W-150W çekse işlemcide 54W çekse desek 204W yapıyor. Sistemde 50 60W çekse desek 264W falan yapıyor. Bu da +12v kanalından 312W verebiliyormuş tabii eskidiğini hesaba katsak muhtemelen 290 280W falan verir. Yani yetebilir ama çok sınırda kalıyor.

TDP değeri 120 yazıyor oyun testlerine bakiyorum hocam 70 80 90 100W çekiyor yine de olmaz mi?

TDP değeri 120 yazıyor oyun testlerine bakiyorum hocam 70 80 90 100W çekiyor yine de olmaz mi?

Olabilir hocam. 100W çekiyorsa sistemle birlikte Max 200W çeker muhtemelen.

Olabilir hocam. 100W çekiyorsa sistemle birlikte Max 200W çeker muhtemelen.
1 HDD ve 1m2 kullanicam 25w saysak bence açar hocam çok ağır oyunlar oynamam zaten CS2 lol vs

Molex kablolarinin birkaçı kesik bir de hocam tamir gördümu diye sordum hayır dedi pek ellemek istemedik dedi toplu alım yapıp satiyorlarmis.

hocam birde bir sorum olacak işlemci guc girişi 4 pinlik kablosu var psuda yeter bence 54wye ekran kartı girişi 8 pin psuda 4pin 4 pin var taksam sorun yaşanmaz dimi eskiden 6 pin takıyordum ekran kartina

Son düzenleme:
1 HDD ve 1 M.2 kullanacağım 25W saysak bence açar hocam çok ağır oyunlar oynamam zaten CS2 LoL vs.

Molex kablolarinin birkaçı kesik bir de hocam tamir gördümu diye sordum hayır dedi pek ellemek istemedik dedi toplu alım yapıp satiyorlarmis.

Hocam bir de bir sorum olacak işlemci guc girişi 4 pinlik kablosu var PSU'da yeter bence 54wye ekran kartı girişi 8 pin PSU'da 4pin 4 pin var taksam sorun yaşanmaz değil mi eskiden 6 pin takıyordum ekran kartina.

İşlemci için sorun olmaz. Ama GPU için olur mu bilemiyorum. 4 pin kablosu 70W 80W'a kadar taşıyor diye biliyorum. 8 pini doldurcaksan zaten öyle olması gerek.

Tamamdır, o zaman sorun olmaz. Bu arada, güç kaynağının daha önce açılıp açılmadığını anlamak için vida yerlerinden birinde genellikle etiket olur. O etikete bakarak içinin açılıp açılmadığını anlayabilirsiniz.

Tamamdır, o zaman sorun olmaz. Bu arada, güç kaynağının daha önce açılıp açılmadığını anlamak için vida yerlerinden birinde genellikle etiket olur. O etikete bakarak içinin açılıp açılmadığını anlayabilirsiniz.
hocam 4 slot ram yerim var 2 ramim var 4gb ikisi de aynı nereye takmaliyim 2ve 4e mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı