Cooler MasterKeys Lite Alınır mı ?

• Konuyu başlatan CxS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 3.744
Benim de elime bugün ulaştı. Basış hissiyatına ve ışıklandırmasına bayıldım.

Yalnız kullanan arkadaşlara ve @Cooler Master Türkiye 'ye bir sorum olacak.

Ürün sıfır kutusundan çıktığında boşluk tuşu aşağıdaki gibiydi:

Screenshot_1.png

Boşluk tuşunun kalkan kısmına hafif bastığımda yerine oturdu, şimdi tam ortasına bastığımda sorun yok gibi ancak biraz yana doğru bastığımda aşağıdaki gibi kalkıyor:

photo_2018-10-25_21-44-19.jpg

Bu tasarımdan kaynaklı bir durum mu yoksa benim boşluk tuşumda mı bir sıkıntı var?

Son düzenleme:
İnşallah benim üründe böyle sıkıntı olmaz.
Benim de elime bugün ulaştı. Basış hissiyatına ve ışıklandırmasına bayıldım.

Yalnız kullanan arkadaşlara ve @Cooler Master Türkiye 'ye bir sorum olacak.

Ürün sıfır kutusundan çıktığında boşluk tuşu aşağıdaki gibiydi:

Eki Görüntüle 339533

Boşluk tuşunun kalkan kısmına hafif bastığımda yerine oturdu, şimdi tam ortasına bastığımda sorun yok gibi ancak biraz yana doğru bastığımda aşağıdaki gibi kalkıyor:

Eki Görüntüle 339534

Bu tasarımdan kaynaklı bir durum mu yoksa benim boşluk tuşumda mı bir sıkıntı var?
Sana hangi kargo ile geldi ve nereden aldın ?

İnşallah benim üründe böyle sıkıntı olmaz.

Sana hangi kargo ile geldi ve nereden aldın ?

Zoccoshop'tan Aras Kargo'yla geldi. Yalnız ürün çok sağlam paketlenmişti ve güvenlik bandını ben açtım. Durumu onlara ilettiğimde tüm modellerde öyle olduğunu, switch ortada olduğu için yanların boş kaldığını söylediler. Emin olamadım açıkçası.

Zoccoshop'tan Aras Kargo'yla geldi. Yalnız ürün çok sağlam paketlenmişti ve güvenlik bandını ben açtım. Durumu onlara ilettiğimde tüm modellerde öyle olduğunu, switch ortada olduğu için yanların boş kaldığını söylediler. Emin olamadım açıkçası.
Cooler Master Masterkeys Lite'ın inceleme videolarında space tuşuna çok basıyorlar fakat senin fotoğrafındaki gibi olmuyor.

Yavaş yavaş sonuna kadar bastır ve az bir kuvvet uygula tuşa bir elinin üç parmağı ile. Parmakların arasını açarak uygula.
Boşluk tuşunu sağdan ve soldan tutan iki tırnak kitlenince boşluk tuşu eşit olarak hareket etmeye başlayacak.
DSC_0943 (1).jpg

Son düzenleme:
Ben bu klavyeyi yeni aldım ve gayet memnunum. Ne olduğu belli olmayan çin malı klavye almaktansa bunu alın. Ben aldığımda tuşları falan çıkık değildi ve kutusu sağlam geldi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı