Coolermaster Hyper 103 tercih sorunu

Designer

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba ismim ali can. Uzun zamandır forumu üye olmadan okuyarak takip ediyorum. Sizlere danışmak istediğim konu ise işlemci fanı tercihi. Gigabyte F2A88X-D3H anakartım ve a10 6800k işlemcim ve corsair low profile 4x2(8gb) ram im var. Kasam uzun zamandır kullandığım everestin 302A psu ise corsair vs450. Forumu okuyarak birçok bilgi edindim ancak apular için parçaların verimini gösteren pek fazla bilgiye rastlayamadım. Ağırlıklı olarak 8320 6300 i5 ler için yorum yapılmış. Stok fanım herhangi bir oyunda fazla ses çıkarıyor ve işlemci sıcaklığı normal masaüstün hiç bir işlem olmadan 42 -45 derece civarında oyunlarda ise bakma fırsatım olmadı ancak çıkan sesten eminim ki baya bi yükseklerde geziniyor. Az önce vatanın kadıköy şubesinden coolermaster t4 almak için gittim ancak olmadığı için hyper103 aldım. İkisi arasında 1 tl fiyat farkı vardı ve eminim performans olarak daha fazla fark vardır fan boyutlarından ve boru sayısından dolayı. Sorularım ise
1- T4 açıkta göremedim benim kasama sığma olanağı var mı ? ( ilerde kasayı değiştirebilirim gerekirse t4 alırsam yan kapağı açık bırakarak kullanmam mümkün olur mu ? )
2- Hyper 103 kasada sıkıntı çıkarmayacaktır muhtemelen. Sizce performans olarak beni üzer mi ?
3- Thermaltake contac21 ikinci fanda rahatca takılabiliyor tercih edilebilir mi ?
Not: OC düşünmüyorum.Oynadığım oyunlar crysis2 call of duty4 ve fm 2014. Adobe programlarını kullanıyorum. Yardımlarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı