CoolerMaster Masterbox MB520 üst kısma 2 adet egzoz fanı takma

kemald94

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, kasanın üst kısmına egzoz fanı takacağım. Anakartımda bir adet SYS fan bölümü var, ona da arkadaki fan bağlı.
Cooler Master MasterFan RGB 3'lü Çoğaltıcı Kablo (1 to 3 Fiyatı bunu almayı düşünüyorum, fanları çoklamanın ankarta herhangi bir zararı olur mu?
Malum bir bölmelik fabrika çıkışı var ben 3 adet fan takacağım için tedirgin oldum. Bir de sessiz çalışan fan önerisinde bulunur musunuz?

Anakart üzerinden çekilecek her türlü elektrik elbette onu kontrol eden parçaların daha erken yaşlanmasına neden olacaktır. Kısa vade de sorun olmamakla beraber yaşlanmayı hızlandıracaksınız. Sandığınız kadar sert bir düşüş olmayacaktır. Kullanılabilir :)
Psu ya bağlarsam sürekli çalışacak fan kontrolcüsü yok malesef. Anakarta takmak zorundayım otomatik ayar için. Üstte 2 fanlık yer var 1 tane taksam iş görür mü sizce?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı