MacroitTS Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 177 Çözümler 1 25 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar bugün itibariyle bu kasadan almış bulunmaktayım. Ama ışıklandırmasının nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bilen varsa yardım edebilir mi? İnternette fotoğrafları mevcut. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2018
Arkadaşlar bugün itibariyle bu kasadan almış bulunmaktayım. Ama ışıklandırmasının nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bilen varsa yardım edebilir mi? İnternette fotoğrafları mevcut.
asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.317 Çözümler 2 Yer İstanbul 25 Aralık 2018 #2 Technopatta bu soruya dair baya bir konu var ; Kasanın içine nasıl ışıklandırma yapabilirim? Kasaya RGB LED Döşeme Rehberi Mükemmel Kasa İçi Aydınlatma Kasanın içine nasıl led döşerim ? Burada 3-5 Kişinin yorumunu beklemek yerine buralardan bilgi edinebilirsin.
Technopatta bu soruya dair baya bir konu var ; Kasanın içine nasıl ışıklandırma yapabilirim? Kasaya RGB LED Döşeme Rehberi Mükemmel Kasa İçi Aydınlatma Kasanın içine nasıl led döşerim ? Burada 3-5 Kişinin yorumunu beklemek yerine buralardan bilgi edinebilirsin.
MacroitTS Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 177 Çözümler 1 26 Aralık 2018 #3 asdddxaw dedi: Technopatta bu soruya dair baya bir konu var ; Kasanın içine nasıl ışıklandırma yapabilirim? Kasaya RGB LED Döşeme Rehberi Mükemmel Kasa İçi Aydınlatma Kasanın içine nasıl led döşerim ? Burada 3-5 Kişinin yorumunu beklemek yerine buralardan bilgi edinebilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle değil.Kasanın önünde 3 tane RGB fanı var zaten.Onları nasıl kontrol edeceğim?Yine de sağolun. Lütfen görenler yazabilir mi bildiklerini? Son düzenleme: 27 Aralık 2018
asdddxaw dedi: Technopatta bu soruya dair baya bir konu var ; Kasanın içine nasıl ışıklandırma yapabilirim? Kasaya RGB LED Döşeme Rehberi Mükemmel Kasa İçi Aydınlatma Kasanın içine nasıl led döşerim ? Burada 3-5 Kişinin yorumunu beklemek yerine buralardan bilgi edinebilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle değil.Kasanın önünde 3 tane RGB fanı var zaten.Onları nasıl kontrol edeceğim?Yine de sağolun. Lütfen görenler yazabilir mi bildiklerini?