CoolerMaster Quickfire XT alınır mı?

CoolerMaster Quickfire XT vs SteelSeries Apex M400 arasında kaldım. Bütçeme en çok uyan bu iki model. Önceliğim daha çok günlük kullanım, programlama olacak. Daha önce mekanik kullanmamamdan ötürü ses konusunda blue tarafından bir çekincem var. Fakat amazonda okuduğum yorumlarda da m400 ile yazı yazmanın zor olduğu yönünde bir görüş var :( Kafamda deli sorular. Biri beni aydınlatsın lütfen arkadaşlar.

CoolerMaster Quickfire XT vs SteelSeries Apex M400 arasında kaldım. Bütçeme en çok uyan bu iki model. Önceliğim daha çok günlük kullanım, programlama olacak. Daha önce mekanik kullanmamamdan ötürü ses konusunda blue tarafından bir çekincem var. Fakat amazonda okuduğum yorumlarda da m400 ile yazı yazmanın zor olduğu yönünde bir görüş var :( Kafamda deli sorular. Biri beni aydınlatsın lütfen arkadaşlar.
Yazı yazma kişiden kişiye değişir. Ben Zalman ZM-K500 den sonra buna geçince cidden rahatladım. Ama hala bir membran klavye gibi rahat değilim.
O fiyata Cherry MX klavye bulunulmış bence alınmalıdır. Eski bir klavye ama yenilerinin tasarım ve aydınlatma dışında bir farkı yok.
N-Key Rollover özelliğini unutmayın..

Anladım çok teşekkürler :). 11.11 münasebetiyle kuponlarla birlikte 210 liraya denk geliyordu çok kararsız kalmıştım ama vazgeçtim sayenizde :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı