CoolerMaster seidon 120V Mastercase 5 uyumu

Benim önerdiğim sıvı soğutma sistemi biraz O.C'a kayıyor işimi görsün diyorsanız hava soğutma sistemlerine yönelin zaten o sıvı soğutmayı alana kadar işlemciyi yükseltebilirsiniz. Farklı bir konu açın masaüstü bilgisayarlara bütçenizi belirtin sistem önerisi alın en iyisi çünkü elinizde hazır bir sistem yok anladığım kadarıyla?

Bence Seidon 120v işini görür. Ben kullanıyorum. Msı OC Genie ile 4.0 da çalışıyor. Yük altında en fazla 47-50 derece boşta iste 25-28 derece arası oluyor. 600TL illa harcamanıza gerek yok. Seidon 120 v alın ve kalan para ile diğer bileşenleri artırın böylece daha iyi bir PC alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 6600k alıcam daha yükseği zaten i7 vertsiyonu var. Bildiğim kadarıyla hocam. Ayrıca yarın gidip bu sistemi Muğla vatan bilgisayar'dan toplıyacam. Parçalar birebir yazdıgım gibidir. Bu sistemde sedion 120v işmi görürmü görmez mi ?

Saygılar hocam bende Gökovadayım. Kısmetse yarın gidip bu sistemi alacağım. Siz GTX970 kullanıyorsunuz ben Saphire 390 tri-x oc nitro ile bu kartın arasında çok kaldım. Kullananan biri olaraktan yorumlarınız neler ?

Şimdi ben buraya AMD al desem Nvdia fanları laf atar , Nvdia desem AMD falnları laf eder. Ben şahsi fikrim GTX 970 çünkü herkezin bildiği gibi Nvdia sürücü ve alt yapı desteği olarak önde. Onun için 970 alın. Kartı aldıktan sonra iyiki almışım diyeceksiniz.

Bende uzun düşünceler sonucu ona karar verdim ama dediğim gibi bir yanım hala R9 390'da . Birde SLI yapmak istiyorum bikaç ay sonra. GTX'in daha verimli olacağına inanyorum. Sanırım yarın GTX970 alacağım.

Slı yapacaksanız, yapmayın onun yerine tek 980TIalın çünkü çoğu oyun SLI desteği yok onun için performans alamazsınız. Her zaman tek GPU daha güçlüdür. Şimdi ekran kartı almayın o zaman birkaç ay sonra 980TI alın.

Kişisel olarak sorularınıza burdan cevap verebilirim. Facebook

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı