CoolerMaster, Swift-RX XL Modelini Tanıttı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Cooler Master, bugün Swift-RX mousepad serisinin extra büyük üyesini duyuruyor. Standart boyutlardaki mousepadlerin yetersiz kaldığını düşünen kullanıcılar için Swift-RX serisine XL adında yeni bir üye katıldı. Swift-RX XL modeli, 900x360mm boyutlarıyla sadece mouse için yeterli alanı sağlamasının dışında, klavyeyi de kapsayarak maksimum yüzey alanı sunuyor Hız ve Kontrol Swift-RX XL, diğer Small (S), Medium (M)

CoolerMaster, Swift-RX XL Modelini Tanıttı Technopat

Daha fazlası...

Selamlar ben yeni üyenizim.Bir soru sormak istemiştim.Bilmediğimden dolayı yanlış yere konu açmış olabilirim.Benim sorunum şu:lenovo g580 kullanmaktayım.cihazım her zaman şarj almıyor.servise verdiğimde,güney köprüsünde sorun olduğu söylendi ve masada kalabilirmiş.Şuan ise başka bir adaptör ile bazen şarj alıyor bazen almıyor.Bende bu sorunun düzelme gibi bir durumu olurmu diycektim.Yada önerebileceğiniz notebook alışveriş sitesi ve hangi özelliklerde bir notebook almalıyım?full hd çözünürlükte orta segment bir notebook olarak ne önerirsiniz?Teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…