CopyWagon.com güvenilir mi?

ramazanaltun0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, CopyWagon.com güvenilir mi? Kullanan var mı? Fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben şuanda 10 dolar attım ve 12,68 dolar oldu para çekim işlemini test edemedim minimum 10 dolar çekim yapılabiliyor ve çekim işleminde 1 dolar kesiyor.

Daha güvenilirleri varken buradan işlem yapılmaz 10 dolara 1 dolar kesmeside büyük olaymış %10 kesinti yaparsa sen ne kazanacaksın ki ben bile 10klık işlem açtığımda 2 3 dolar kesiyordu.

Şöyle söyleyeyim ben traderlığı çok fazla bilmiyorum burada yapılan işlemi tp sl hepsi otomatiik kasanın %5i ile işleme giriliyor ben borsanın güvenirliğinden pek emin olamadım

Daha güvenilirleri varken buradan işlem yapılmaz 10 dolara 1 dolar kesmeside büyük olaymış %10 kesinti yaparsa sen ne kazanacaksın ki ben bile 10klık işlem açtığımda 2 3 dolar kesiyordu.
ben bir aya yakın burda tuttum bakiyeyi. yaklasık 2x getiri olunca cektim tamamını. ara ara çekim yaptığım oldu. çekimlerde bir problem görmedim,çekimlerin manuel yapıldığı yazıyor. fakat artık tutmak konusunda kararsız kalınca çıktım bakiyeyle. çünkü hangi şirkete ait, site kimin, hangi ülkeden kurulmuş vs bunlar hep soru işareti . ve araştırırsanız Türkiye dısında kullanıcı yorumu yok

bir de eğer dikkat ederseniz diğer traderların profil fotolarının linkleri hizli resim ibbco tarzı foto yükleme sitelerinden alınmış ya da internetten rastgele bulunup link ile konulmus çok soru işaretim var

yok 10 dolara 1 dolar kesmiyor. kaç dolar çekersen çek 1 dolar çekim ücreti var. çektiğin tutardan bağımsız o.

ben 2100 küsür atmıstım ekim sonu. dün 4200 civarı bişey çektim iyi kar getirdi 1 ayda fakat her gün site kapandı mı duruyor mu tereddütü yaşadım tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı