Core 2 Duo 2.20GHz Sisteme Ekran Kartı

SiyahUS

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle merhaba iyi akşamlar .. 2007 yılında almış olduğum CASPER marka bir masaüstü bilgisayarım var.
• 1GB Ram (667MHz)
• İntel Core 2 Duo2.20GHz İşlemci
• ATI x1500 512Mb 64bit Ekran Kartı
• DDR2 Ram ve L775 İşlemci uyumlu Ana Kart (667MHz)

Sistemin özellikleri bunlardır arkadaşlar ...
Mevcut sistemimden Ram'i OEM Marka 2x2GB (667MHz) şeklinde değiştireceğim..
Mevcut sistemimden :

•165Türk Lirasına kadar çıkacak bir bütçem var ekran kartı için vatanbilgisayar sitesinden bi kaç ekran kartı belirledim fakat tereddüt içerisindeyim bazı korkularım şüphelerim var sizden ricam alttaki linklere ve yukarıda belirtmiş oldugum özellikleri göz önüne alarak bir seçim yapmanız ve bunu bana bildirmeniz ..

Ekran Kartı 1
VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

Ekran Kartı 2
VATAN COMPUTER - POWERCOLOR - HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

Ekran Kartı 3
VATAN COMPUTER - ASUS - HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

Yeni bir sistemi toplayacak bir bütçeye sahip değilim .. 2-3 sene sonrasında ancak olucak yeni sistem .. Beni 2-3 sene götürecek bişeyler yapmak istiyorum fazla harcamadan ..

Arkadaşlar dediğim gibi beni 2-3 sene götürsün yeter .. Bütçem belirli ve kısıtlı miktarda .. Oyunları "ULTRA" modunda oynamak isteyen birisi değilim .. Şimdiki sistemim iyilensin rahat edeyim derdindeyim .. 2-3 sene sonra çok çok daha iyi bir sistem toplayacagım 2milyar civarında sıfırdan .. LİNKLERİNİ VERMİŞ OLDUGUM 3 EKRAN KARTINDAN BİRİNİ SEÇERSENİZ SEVNİRİM .. BİRDE MONİTÖRÜM O MAVİ KABLO (VGA İDİ GALİBA) O BAĞLANTIYI KULLANIYOR ASUSTA VGA YOK SORUN OLUR MU BAĞLANTIDA ? İyi günler ..

HD 7750 alın. Aralarından seçim yapmamızı istediğin kartlar berbat, bu nedenle seni 2-3 yıl götürmekte zorlanırlar.

VGA problemine gelirsek, kartın kutusunun içerisinden çıkmazsa kaliteli bir VGA dönüştürücüsü alırsınız.

Şimdi gördüm, 1 GB bellek var bilgisayarda. Kart çalışmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı