Core 2 Duo Darboğaz Yapmayan Ekran Kartı Tavsiyesi

OguzhanS1

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımına ekran kartı almayı düşünüyorum. Anakartımin Pci e x16 portu var markası Msi-945GCM5, işlemcim Intel Core2 Duo E4500 2.2gHz. Amd veya intel olabilir farketmez cs go da akici oynatsin yeter. Birde kac watt psu gerekir yazarsaniz sevinirim.

Götürür götürmez değil ama boşuna gider benim düşüncem bu sonuçta illaki yenileyecek...
Haklisinda idarelik bu sistemi bence update yapilabilir ya bide bu işlemciyi 3.5 gHz ye çıkaranlar var bence üstüne gidilirse şimdiki ddr3 sistemlerle kapışır. :D

R7 240 ile 2 yıl daha götürür :) E5200 kullanıcısı olarak söylüyorum :)
Tavsiyen için sağol peki kaç watt psu gerekir. Şuan 300watt psu var muhtemelen yetmez.

E7200 2.53 GHZ işlemciyi stok fanda 3.5GHZ e çıkardım 80 dereceyi geçmedi ciddi derecede fark oldu overclock yapabilirsen biraz daha gider yoksa ucuz bir Core 2 Quad almanı öneririm hala güçlüler.

R7 240 30W çekiyor her güç kaynağında çalışır bende GTX750Ti var 300w yetiyor ama 260W PSU da sistem açılmıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı