İbrahim'in attığını veya VS450 alabilirsin. Ama önerim İbrahim'in attığı.
Anladım hocam. Almaya çalışıcam bunu. Son karar bunu kıldık değil mi? Alacağım yoksa.İbrahim'in attığını veya VS450 alabilirsin. Ama önerim İbrahim'in attığı.
Son kararın bu olsun. İyi güç kaynadığıdır, hayırlı olsun.Anladım hocam. Almaya çalışıcam bunu. Son karar bunu kıldık değil mi? Alacağım yoksa.
Madem yazdığımı ciddiye almıyorsun neden önerimi önerdin ?Son kararın bu olsun. İyi güç kaynadığıdır, hayırlı olsun.
Önerini mi önerdim? Gözlerinde problem var sanırım. Boş boş konuşma.Madem yazdığımı ciddiye almıyorsun neden önerimi önerdin ?
Ufak sebeplerden dolayı kalp kırmaya gerek yok beyler. Gereken cevabı aldım konuda en yakın zamanda da alacağım. Hepinize teşekkürler.Önerini mi önerdim? Gözlerinde problem var sanırım. Boş boş konuşma.
Al sana bütçe : CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 450W GÜÇ KAYNAĞI ben zaten bütçeye göre konuşuyorum. Gidip de 1200W PSU al demedim ki.İbrahim'in attığını veya VS450 alabilirsin. Ama önerim İbrahim'in attığı.
Hocam R7 240 ve dediğim güç kaynağını aldım. Gelmesini bekliyorum. Yardımlarınız için çook teşekkür ederim. Saygılarımla.@Firehorse MK II Ne boş adamsın sen ya? O PSU adamın sistemine yeter. Ne diyorsun hala anlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.