Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Haziran 2017 #31 İbrahim'in attığını veya VS450 alabilirsin. Ama önerim İbrahim'in attığı.
lollisallakop Kilopat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 97 Çözümler 1 Yer Andromeda 30 Haziran 2017 #32 Jira dedi: İbrahim'in attığını veya VS450 alabilirsin. Ama önerim İbrahim'in attığı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Almaya çalışıcam bunu. Son karar bunu kıldık değil mi? Alacağım yoksa.
Jira dedi: İbrahim'in attığını veya VS450 alabilirsin. Ama önerim İbrahim'in attığı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Almaya çalışıcam bunu. Son karar bunu kıldık değil mi? Alacağım yoksa.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Haziran 2017 #33 lollisallakop dedi: Anladım hocam. Almaya çalışıcam bunu. Son karar bunu kıldık değil mi? Alacağım yoksa. Genişletmek için tıkla... Son kararın bu olsun. İyi güç kaynadığıdır, hayırlı olsun.
lollisallakop dedi: Anladım hocam. Almaya çalışıcam bunu. Son karar bunu kıldık değil mi? Alacağım yoksa. Genişletmek için tıkla... Son kararın bu olsun. İyi güç kaynadığıdır, hayırlı olsun.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #34 Jira dedi: Son kararın bu olsun. İyi güç kaynadığıdır, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Madem yazdığımı ciddiye almıyorsun neden önerimi önerdin ?
Jira dedi: Son kararın bu olsun. İyi güç kaynadığıdır, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Madem yazdığımı ciddiye almıyorsun neden önerimi önerdin ?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Haziran 2017 #35 Firehorse MK II dedi: Madem yazdığımı ciddiye almıyorsun neden önerimi önerdin ? Genişletmek için tıkla... Önerini mi önerdim? Gözlerinde problem var sanırım. Boş boş konuşma.
Firehorse MK II dedi: Madem yazdığımı ciddiye almıyorsun neden önerimi önerdin ? Genişletmek için tıkla... Önerini mi önerdim? Gözlerinde problem var sanırım. Boş boş konuşma.
lollisallakop Kilopat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 97 Çözümler 1 Yer Andromeda 30 Haziran 2017 #36 Jira dedi: Önerini mi önerdim? Gözlerinde problem var sanırım. Boş boş konuşma. Genişletmek için tıkla... Ufak sebeplerden dolayı kalp kırmaya gerek yok beyler. Gereken cevabı aldım konuda en yakın zamanda da alacağım. Hepinize teşekkürler.
Jira dedi: Önerini mi önerdim? Gözlerinde problem var sanırım. Boş boş konuşma. Genişletmek için tıkla... Ufak sebeplerden dolayı kalp kırmaya gerek yok beyler. Gereken cevabı aldım konuda en yakın zamanda da alacağım. Hepinize teşekkürler.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #37 Jira dedi: İbrahim'in attığını veya VS450 alabilirsin. Ama önerim İbrahim'in attığı. Genişletmek için tıkla... Al sana bütçe : CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 450W GÜÇ KAYNAĞI ben zaten bütçeye göre konuşuyorum. Gidip de 1200W PSU al demedim ki. Bu arada 80+ sertifikası var. Corsair'in kendi sitesinden bakın : VS Series™ VS450 — 450 Watt Power Supply Bak bakalım neyi önermişsin ? (Önceki gönderim.)
Jira dedi: İbrahim'in attığını veya VS450 alabilirsin. Ama önerim İbrahim'in attığı. Genişletmek için tıkla... Al sana bütçe : CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 450W GÜÇ KAYNAĞI ben zaten bütçeye göre konuşuyorum. Gidip de 1200W PSU al demedim ki. Bu arada 80+ sertifikası var. Corsair'in kendi sitesinden bakın : VS Series™ VS450 — 450 Watt Power Supply Bak bakalım neyi önermişsin ? (Önceki gönderim.)
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Haziran 2017 #38 @Firehorse MK II Ne boş adamsın sen ya? O PSU adamın sistemine yeter. Ne diyorsun hala anlamıyorum.
lollisallakop Kilopat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 97 Çözümler 1 Yer Andromeda 1 Temmuz 2017 #39 Jira dedi: @Firehorse MK II Ne boş adamsın sen ya? O PSU adamın sistemine yeter. Ne diyorsun hala anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam R7 240 ve dediğim güç kaynağını aldım. Gelmesini bekliyorum. Yardımlarınız için çook teşekkür ederim. Saygılarımla.
Jira dedi: @Firehorse MK II Ne boş adamsın sen ya? O PSU adamın sistemine yeter. Ne diyorsun hala anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam R7 240 ve dediğim güç kaynağını aldım. Gelmesini bekliyorum. Yardımlarınız için çook teşekkür ederim. Saygılarımla.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 1 Temmuz 2017 #40 Hayırlı olsun dostum. İyi günlerde kullan. LOL için ideal oldu sistem şimdi.