lollisallakop Kilopat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 97 Çözümler 1 Yer Andromeda 1 Temmuz 2017 #41 Jira dedi: Hayırlı olsun dostum. İyi günlerde kullan. LOL için ideal oldu sistem şimdi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yardımın ve yardımlarınız için tekrardan sağolun. Ufak bir OC daha yapabilirim sisteme.
Jira dedi: Hayırlı olsun dostum. İyi günlerde kullan. LOL için ideal oldu sistem şimdi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Yardımın ve yardımlarınız için tekrardan sağolun. Ufak bir OC daha yapabilirim sisteme.
Antares Megapat Katılım 6 Ağustos 2016 Mesajlar 685 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2017 #42 Yapar.
lollisallakop Kilopat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 97 Çözümler 1 Yer Andromeda 3 Temmuz 2017 #43 Antares dedi: Yapar. Genişletmek için tıkla... Biri yapar diyor biri yapmaz diyor? Siparişi verdim bu arada.
Antares dedi: Yapar. Genişletmek için tıkla... Biri yapar diyor biri yapmaz diyor? Siparişi verdim bu arada.
Berk Ovalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2017 #44 lollisallakop dedi: Biri yapar diyor biri yapmaz diyor? Siparişi verdim bu arada. Genişletmek için tıkla... Yapmaz diye bir şey yok. Sadece senin performansın daha da artacak. Ama işlemci zorlandığı kısımlarda yine aynı şekilde zorlanacak.
lollisallakop dedi: Biri yapar diyor biri yapmaz diyor? Siparişi verdim bu arada. Genişletmek için tıkla... Yapmaz diye bir şey yok. Sadece senin performansın daha da artacak. Ama işlemci zorlandığı kısımlarda yine aynı şekilde zorlanacak.
gokhan_bjk1991 Kilopat Katılım 20 Ocak 2015 Mesajlar 54 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2017 #45 Gt 420 vasat kart alma.