Core 2 Duo E4700 ve GT220 sistem kasıyor

Bir adam12

Decapat
Dün gece bir sorun yoktu, virüs taraması yaparak kapattım bilgisayarı ve her şey gayet iyi görünüyordu. Bu sabah bilgisayarı açtım ve oyuna girince müthiş bir kasma olduğunu gördüm. Kasayı 2 hafta önce temizlemiştim. Core Temp ile ısınmayı ölçtüm boşta 28 derece yükte 45 derece kadar oluyor. Yani şimdi sorun nedir bu neden oldu bu yavaşlama anlamadım. Güç kaynağında bi arıza olmuş olabilir mi ? Baktım her şey normal görünüyor. Oynadığım oyunlar Eski oyunlar En çok Oynadığım 2006 yapımı İşlemciyi ve ekran kartını zorlamayan bir oyun. Medieval Total War 2. HD Tune ile Disk Bad Sector taraması yaptım. Hiç bad sector çıkmadı, içinde Uzun zamandır uğraştığım bir sürü dosya var. Eğer mümkünse formatsız bir çözüm önerir misiniz?

Sistem Özellikleri:

RAM: 4 GB
İşlemci: İntel Core 2 Duo CPU E4700
Ekran Kartı: Nvidia Geforce GT220
HDD, 2 Adet Fan var, Power Supply 300 Walt, Windows 7.

Sıcaklıklar aşağıdaki gibi, ekran kartı boşta 40-50 derece arası geziyor, yükte en fazla 70.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı