Satılık Core 2 Duo E7300 sistem

Aynı sistemin benzerini 400-500 liraya yakın satmıştım hocam, bulunduğun yere göre güzel fiyatlara verebilirsin. Mesela ben Bilecik'te oturuyorum. Bilgisayarların az bulunması sebebiyle pahalıya bile koysan alınıyor. Ne de olsa her malın bir kör alıcısı vardır

Ben ekran kartı hariç e8500, 300w PSU, 4 GB DDR3 RAM toplam 250 TL ye almıştım ve şuan günlük aktif olarak kullanmaktayım

Yük altına bindiği zaman sıcaklık testi yapabilir misin? Bir de hangi şehirdesin?
İstanbul.Boşta 40-50 derece arası geziyor.Yükte 70 derecelerde.Eğer günümüz ağır oyunlarını denersen daha da ısınıyor.Giriş seviyesi 720p low bir ekran kartı.Bilgisayarı her açtığımda sıcaklık programını da açıyorum izliyorum.Mesela dün Heavy Rain oynarken ekran kartı 70 dereceydi.Eğer cidden alacaksan termal macunu değiştirip, fanı temizler öyle gönderirim.

Sistem eski olduğundan aşırıya kaçmak istemedim, elbet o fiyata da alıcısı çıkar ama ederi budur sistemin, hakka girmek istemem .

Whatsapp'dan devam edelim bir de video isteyecektim sana zahmet. Kusura bakma uğraştırıyorum ama emin olmam lazım videoyu whatsapp'tan gönderirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…