Satılık Core 2 Duo E7300 sistem

Parçalar çalışır durumda olup garantileri vb. yoktur. Fiziksel bir hasar yoktur ancak işlemci fanının ayağında iki uç kırılmıştır, şu anki sistem toplamalarda ki gibi çapraz oturtulup kullanılabilir. Fiyat biçemedim, alıcısı varsa uygun fiyatta anlaşırız.

• İntel Core 2 Duo E7300 2.66 2.67 (O.C edilebilir.
  • 4GB 2+2 800MHz DDR2 RAM
  • Foxconn LGA775 1333FSB 800MHz Anakart
  • 250W Quick PSU
  • Nvidia GT730 2GB 128Bit GDDR3 Faturalı, kutulu ama garanti yok

İletişim;
[email protected]

+90 545 604 7454

Kelepir sistem, güncel++
Aynı sistemin benzerini 400-500 liraya yakın satmıştım hocam, bulunduğun yere göre güzel fiyatlara verebilirsin. Mesela ben Bilecik'te oturuyorum. Bilgisayarların az bulunması sebebiyle pahalıya bile koysan alınıyor. Ne de olsa her malın bir kör alıcısı vardır :)

Aynı sistemin benzerini 400-500 liraya yakın satmıştım hocam, bulunduğun yere göre güzel fiyatlara verebilirsin. Mesela ben Bilecik'te oturuyorum. Bilgisayarların az bulunması sebebiyle pahalıya bile koysan alınıyor. Ne de olsa her malın bir kör alıcısı vardır :)

Ben ekran kartı hariç e8500, 300w PSU, 4 GB DDR3 RAM toplam 250 TL ye almıştım :) ve şuan günlük aktif olarak kullanmaktayım :D

Yük altına bindiği zaman sıcaklık testi yapabilir misin? Bir de hangi şehirdesin?
İstanbul.Boşta 40-50 derece arası geziyor.Yükte 70 derecelerde.Eğer günümüz ağır oyunlarını denersen daha da ısınıyor.Giriş seviyesi 720p low bir ekran kartı.Bilgisayarı her açtığımda sıcaklık programını da açıyorum izliyorum.Mesela dün Heavy Rain oynarken ekran kartı 70 dereceydi.Eğer cidden alacaksan termal macunu değiştirip, fanı temizler öyle gönderirim.

Sistem eski olduğundan aşırıya kaçmak istemedim, elbet o fiyata da alıcısı çıkar ama ederi budur sistemin, hakka girmek istemem 🙂.

Whatsapp'dan devam edelim bir de video isteyecektim sana zahmet. Kusura bakma uğraştırıyorum ama emin olmam lazım :) videoyu whatsapp'tan gönderirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı