Core 2 Duo E7300 sisteme Hackintosh kurulur mu?

ZenN

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Core 2 Duo işlemcili eski bir sisteme Hackintosh kurmak mümkün mü? Şu an çıkan sürümleri kuramayacağımı biliyorum fakat eski sürümleri bir şekilde kurabilir miyim? Sistemde Core 2 Duo E7300 işlemci, dahili ekran kartı gibi bileşenler var. Eski bir sistem. Kurabileceksem nasıl yapacağımı anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Core 2 Duo E7300
Intel 82945G
2GB RAM
P5GC-MX anakart

RAM'i arttırabilirim gerekirse fakat diğer parçalara çok bir şey yapamam. Belki Nvidia bir ekran kartı takarım o kadar. Fazla bir şey değiştiremem yani.

Nvidia'nın hangi modelini takabilirsiniz?
Core 2 Duo E7500-3GB RAM ve HD 4650 ile Mavericks güzel gidiyor. El Capitan ve sonrasını beklemek hayal olur (biraz).

GTX 750, 750Ti takabilirim en fazla sisteme çok bir şey harcamak istemiyorum sadece Hackintosh kurmak istiyorum.

O kartlarda muhtemelen darboğaz yapıcaktır amacım mümkünse kart takmadan kurmak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda birisi senin sistemden biraz daha iyi bir sisteme Sierra kurmayı başarmış, işlemcinizin desteği konusunda pek bir içerik vs. bulamadım ama Mavericks ve altı kullanılabilir gibime geliyor.

Hocam ekran kartınız takmadığınızda GMA mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…