Core 2 Duo E7300 sisteme Hackintosh kurulur mu?

• Konuyu başlatan ZenN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 3.094
HDD var bu sistemde. Ekran kartı takmadan kurmak mümkün değil mi veya 9000 serisi bir kart takarak? Hiç olmadı normal kullandığım sisteme dual boot yaparım. Denemek istiyorum Hackintosh kurup kullanmayı :)

Bu konuda Recep Hocam pek uyumlu olacağını düşünmemiş ama 9800 GT'yi tanıtabilen birisi var;

Herkese teşekkürler. Mac OS Sierra kurdum, gayet stabil kullanıyorum. 2 gün önce High Sierra kurmuştum fakat takılmalar oluyordu. El Capitan kurmayı düşündüm fakat imaj bulamadım. Sonra Sierra kurdum. Kurulumda hiçbir zorluk çekmedim. Önerileriniz için hepinize teşekkürler.

NVIDIA'nın hangi modelini takabilirsiniz?
Core 2 Duo E7500-3GB RAM ve HD 4650 ile Mavericks güzel gidiyor. El Capitan ve sonrasını beklemek hayal olur (biraz).

Benim sistem tam saydığınız gibi ekran kartı 4850 sadece 2013'e kadar olan oyunları rahat açıyor bence Hackintosh'a gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı