R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 9 Ağustos 2020 #11 Overclock yapınca bilgisayar kapanıp açılıyor acaba buradamı sorun var videolarda yeniden başlıyor bilgisayar.
Overclock yapınca bilgisayar kapanıp açılıyor acaba buradamı sorun var videolarda yeniden başlıyor bilgisayar.
İ İsMertCan Megapat Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 51 Yer Merkez/Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2020 #12 runit dedi: 3.6 GHz yapmayacağım 3.10 3.20 GHz yapsam yeter ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum kasada 4 tane fan var boşta 25 dereceye düşüyor işlemci. Genişletmek için tıkla... O zaman olabilir. Ama dediğim gibi, sen yine de bana çok güvenme. Benim de bilgim çok değil çünkü. Başkasının bilgisayarında sorun çıkmasını istemem. runit dedi: Overclock yapınca bilgisayar kapanıp açılıyor acaba buradamı sorun var videolarda yeniden başlıyor bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Voltaj yetmiyor olabilir. Deneme yanılma ile hafif hafif yükseltmek düzeltebilir. Bende de olmuştu çünkü.
runit dedi: 3.6 GHz yapmayacağım 3.10 3.20 GHz yapsam yeter ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum kasada 4 tane fan var boşta 25 dereceye düşüyor işlemci. Genişletmek için tıkla... O zaman olabilir. Ama dediğim gibi, sen yine de bana çok güvenme. Benim de bilgim çok değil çünkü. Başkasının bilgisayarında sorun çıkmasını istemem. runit dedi: Overclock yapınca bilgisayar kapanıp açılıyor acaba buradamı sorun var videolarda yeniden başlıyor bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Voltaj yetmiyor olabilir. Deneme yanılma ile hafif hafif yükseltmek düzeltebilir. Bende de olmuştu çünkü.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 9 Ağustos 2020 #13 İsMertCan dedi: O zaman olabilir. Ama dediğim gibi, sen yine de bana çok güvenme. Benim de bilgim çok değil çünkü. Başkasının bilgisayarında sorun çıkmasını istemem. Genişletmek için tıkla... 3.00 GHz yaptığım zamanda kapanıp açıldı ama 3.00 GHz göstermişti sonrada 3.10 GHz yapınca böyle olmaya başladı. İsMertCan dedi: Voltaj yetmiyor olabilir. Deneme yanılma ile hafif hafif yükseltmek düzeltebilir. Bende de olmuştu çünkü. Genişletmek için tıkla... CPU voltajını değiştireceğim o zaman videodaki gibi.
İsMertCan dedi: O zaman olabilir. Ama dediğim gibi, sen yine de bana çok güvenme. Benim de bilgim çok değil çünkü. Başkasının bilgisayarında sorun çıkmasını istemem. Genişletmek için tıkla... 3.00 GHz yaptığım zamanda kapanıp açıldı ama 3.00 GHz göstermişti sonrada 3.10 GHz yapınca böyle olmaya başladı. İsMertCan dedi: Voltaj yetmiyor olabilir. Deneme yanılma ile hafif hafif yükseltmek düzeltebilir. Bende de olmuştu çünkü. Genişletmek için tıkla... CPU voltajını değiştireceğim o zaman videodaki gibi.