Core 2 Duo E7400 Overclock Yapmak

3.6 GHz yapmayacağım 3.10 3.20 GHz yapsam yeter ısınma sorunu olacağını düşünmüyorum kasada 4 tane fan var boşta 25 dereceye düşüyor işlemci.
O zaman olabilir. Ama dediğim gibi, sen yine de bana çok güvenme. Benim de bilgim çok değil çünkü. Başkasının bilgisayarında sorun çıkmasını istemem.
Overclock yapınca bilgisayar kapanıp açılıyor acaba buradamı sorun var videolarda yeniden başlıyor bilgisayar.
Voltaj yetmiyor olabilir. Deneme yanılma ile hafif hafif yükseltmek düzeltebilir. Bende de olmuştu çünkü.

O zaman olabilir. Ama dediğim gibi, sen yine de bana çok güvenme. Benim de bilgim çok değil çünkü. Başkasının bilgisayarında sorun çıkmasını istemem.

3.00 GHz yaptığım zamanda kapanıp açıldı ama 3.00 GHz göstermişti sonrada 3.10 GHz yapınca böyle olmaya başladı.
Voltaj yetmiyor olabilir. Deneme yanılma ile hafif hafif yükseltmek düzeltebilir. Bende de olmuştu çünkü.

CPU voltajını değiştireceğim o zaman videodaki gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı