Core 2 Duo E7500 ve 9500 GT sistem ne kadar eder?

theumtkyd

Hectopat
Selamlar bilgisayarım ne kadar ediyor merak ediyorum.Çok bir şey beklemiyorum zaten rahat 10 senelik çünkü.Bilgisayar hakkında bildiğim iki şey var. İşlemcisi: Intel Core 2 Duo E7500 Ekran Kartı: nVidia GeForce 9500GT. Ne kadar ettiğini, diğer parçaların ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bilgisayarım ne kadar ediyor merak ediyorum. Çok bir şey beklemiyorum zaten rahat 10 senelik çünkü. Bilgisayar hakkında bildiğim iki şey var. İşlemcisi: Intel Core 2 Duo E7500 ekran kartı: NVIDIA GeForce 9500GT. Ne kadar ettiğini, diğer parçaların ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Bu bilgisayara sağ tıkla özelliker de veya arama kısmına DxDiag yaz SS at.

Eski bilgisayarımım özellikleri :').

İşlemci 2008 veya 2009 çıkışlı olması lazım, ekran kartı da aynı yıllarda çıktı. 600₺ eder diye düşünüyorum. Ekran kartı ve işlemci çok zayıf. 9800GT olsa belki...

Eski bilgisayarımım özellikleri :').

İşlemci 2008 veya 2009 çıkışlı olması lazım, ekran kartı da aynı yıllarda çıktı. 600₺ eder diye düşünüyorum. Ekran kartı ve işlemci çok zayıf. 9800GT olsa belki...

600 az 800 - 900 En fazla 1000 TL. Tabii diğer özellikleri kötü değil ise.

600 az 800 - 900 En fazla 1000 TL. Tabii diğer özellikleri kötü değil ise.
Hocam dxdiagda sadece ekran kartı ve işlemci var başka bir şey bulamadım 2 GB ram var bir de

Hocam SSD olacağını sanmıyorum, tabii eklemiş olabilir. RAM miktarı da 2GB veya 4GB'dır.
Ram 2 GB HDD var diye biliyorum emin değilim

Görev yöneticisini açtım 0 diski kısmında SAMSUNG HD502HJ ATA Device yazıyor HDD sanırım bu

Hocam sistem kısmını SS atmanız yeterli.
Dxdiagın ilk sayfasını mı ikinci sayfasını mı atayım hocam?

Hocam sistem kısmını SS atmanız yeterli.
Dxdiagın ilk sayfasını mı ikinci sayfasını mı atayım hocam?

1 diski kısmında da Generic Storage Device USB Device yazıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı