RAM'leri DDR2 bulmanız lazım ki temin etmeniz çok zor. Çünkü DDR2 RAM'ler artık piyasada bulunmuyor. Size tavsiyem bulursanız dahi iki adet 2GB aynı RAM'den alın. Tek slot almayın. Böylece Dual Channel ile 128-Bit veriyolu elde edersiniz.
İkincisi paylaştığınız güç kaynağınızın Watt değeri değil. Şebeke voltajını yazmışsınız ve bahsettiğiniz değer Volt'tur. Kişisel düşüncem, X1550'nin bulunduğu bir sistemde çok güçlü bir PSU olmadığı yönünde. Ayrıca işlemciniz oldukça eski, alacağınız çoğu ekran kartı her halükarda darboğaz yapacaktır.
Gene de GTX 750 Ti almak, eskiye nazaran sisteminizi iyileştirecektir. Çünkü şuanda kullandığınız ekran kartı vasat bile sayılamayacak kadar kötü. Ekran kartını almadan önce muhakkak güç kaynağınızın gerçek değerini bizimle paylaşın.