Core 2 Duo E8200 Sistemde Ekran kartı ve RAM yükseltmesi

xxrem4

Hectopat
Daha fazla  
  • İşlemci: Intel core 2 duo E8200 @ 2.66 GHz
  • Ram: 2GB ddr2
  • Anakart : P5LD2-X / 1333
  • Ekran Kartı : ATI Radeon X1550

Güç Kaynağı : 230V

Darboğaz yapmıycak ekran kartı arıyorum en azından şu sistemi biraz iyileştirsin minecraft bile 30fps veriyor.
2GB Rami atıp yerine tek modül 4GB 1333 Mhz ram taksam olur mu ? Güç kaynağı kaldırır mı ?

Asus Gtx750 Ti 2GB 128 bit düşünüyorum uygun gelir mi ? Üst model düşünülebilir mi ? Bu ekran kartını alamaz mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen komple değiştir sırf ekran kartıyla bitmez bu işler. Para var mı değişmeye diyeceksin onun içinde çalışman lazım :)

Hocam aynen öyle beni 1.5 yıl daha idare edicek bir şey lazım. 1.5 yıl sonra hayallerime kavuşabilicem ancak.

Aslında gtx 750 alabilirsin ama, power 350w minimum.
Siz tam adını yazarmısınız powerın koduyla birlikte mesela örnek.
High power eco 500w bunun gibi.
Benimde hayalimdi bilgisayar çalıştım ve istediğime kavuştum :)

DDR2'de 1150 soket var mıydı abiler ona göre önericem yoksa bencede komple değişsin.

RAM'leri DDR2 bulmanız lazım ki temin etmeniz çok zor. Çünkü DDR2 RAM'ler artık piyasada bulunmuyor. Size tavsiyem bulursanız dahi iki adet 2GB aynı RAM'den alın. Tek slot almayın. Böylece Dual Channel ile 128-Bit veriyolu elde edersiniz.

İkincisi paylaştığınız güç kaynağınızın Watt değeri değil. Şebeke voltajını yazmışsınız ve bahsettiğiniz değer Volt'tur. Kişisel düşüncem, X1550'nin bulunduğu bir sistemde çok güçlü bir PSU olmadığı yönünde. Ayrıca işlemciniz oldukça eski, alacağınız çoğu ekran kartı her halükarda darboğaz yapacaktır.

Gene de GTX 750 Ti almak, eskiye nazaran sisteminizi iyileştirecektir. Çünkü şuanda kullandığınız ekran kartı vasat bile sayılamayacak kadar kötü. Ekran kartını almadan önce muhakkak güç kaynağınızın gerçek değerini bizimle paylaşın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı