Core 2 Duo E8400 sistem nasıldır?

SavaşçıFps

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524935129
Merhaba arkadaşlar eski bilgisayarımın RAM, işlemci, Ekran Kartını değiştirdim sizce bu sistem nasil?
Sistem Özellikleri:
  • Anakart: Gigabyte G31M-ES2L
  • İşlemci: Intel Core 2 Duo E7300 yerine E8400 aldım.
  • RAM: Kingston 800 MHz 4GB 2 Slotta
  • Ekran Kartı: MSI Nvidia Geforce GT 730 1Gb 128 Bit DDR3
  • İşletim Sistemi: Windows 7 32bit
Sizce bu toplamıs olduğum sistem COD 4 COD 5 gibi oyunlari veya CS:GO gibi oyunlari kasmadan rahatlikla darbogaz sorunu olmadan kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Benim arabanın anahtarlığında çok güzel duruyor kendisi :LOL:
775 soket e Q serisi işlemciler baksa idin ikinci elden aralarında ne kadar fark var bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim dengeli donanımlar mevcut birbirini frenle mezler.
Bahsettiğiniz oyunları da akıcı bir şekilde oynayacağını düşünüyorum.
Darboğaz olabilir cod 4 mw1 cod 5 world at war ise evet oynatır csgo yu kaldırmayan pc yok zaten piyasada ondan da rahat ol ama biraz yukarilara çıktığında taşımaz o sistem seni bu arada islemciyi q9650 yada x5450 almaliydin fark var ama yok denecek kadar az x5450 yada q9650 almaya bak

Benim arabanın anahtarlığında çok güzel duruyor kendisi :LOL:
775 soket e Q serisi işlemciler baksa idin ikinci elden aralarında ne kadar fark var bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim dengeli donanımlar mevcut birbirini frenle mezler.
Bahsettiğiniz oyunları da akıcı bir şekilde oynayacağını düşünüyorum.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı