Bütçe düşükse GeForce 9800 GT iyidir.Intel Core 2 Duo E8500 ekran kartı önerisi.
Arkadaşlar ben bu işlemciye bir ekran kartı almak istiyorum sizce doyurabileceği en iyi ekran kartı nedir?
Bütçe düşükse GeForce 9800 GT iyidir.
Bütçesini bilmediğim için dedim hocam.Hayır DX 11 desteği olmadığı için çoğu oyunu da açamaz. En fazla GT740 - R7 250 falan besler. Ben GT730 ile kullandığımda Discord ve Minecraft açıkken drop yapıyordu. İşlemciye yüklenen oyunlarda ekran kartınız kötü olsa bile işlemci yetmez diye düşünüyorum. Q9400 beni anca tatmin etti o konuda. Ekran kartı için bütçeniz ne kadar?
Bütçe düşükse GeForce 9800 GT iyidir.
şuan ki ekran kartım hd 6570 beni eylül ayına kadar idare etsin yeter bu işlemcinin doyurabileceği ekran kartları o kadar fazla para olduğunu düşünmüyorum bu işlemciye alınabilicek en iyi ekran kartı nedir?Hayır DX 11 desteği olmadığı için çoğu oyunu da açamaz. En fazla GT740 - R7 250 falan besler. Ben GT730 ile kullandığımda Discord ve Minecraft açıkken drop yapıyordu. İşlemciye yüklenen oyunlarda ekran kartınız kötü olsa bile işlemci yetmez diye düşünüyorum. Q9400 beni anca tatmin etti o konuda. Ekran kartı için bütçeniz ne kadar?
teşşekkür ederimHD 6570 zaten GT730 kadar olmasa da vasat denebilecek bir kart. Yani GT730 kadar iyi olmasa da idare eder sizi diye düşünüyorum. Yeni nesil sistem alacaksınız sanırım, hiç harcama yapmayın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.