Core 2 Duo E8500 sistem kitleniyor ve resetlemeden açılmıyor

• Konuyu başlatan Massey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.040

Massey

Hectopat
Arkadaşlar, 2 3 gün önce olmaya başladı bilgisayar kitlenip duruyor. Sebebini çözemedim. Video izlerken veya oyundayken bir anda kitleniyor. Klavye ve mouse hiçbir şekilde işlme yapamıyor, resetlemedenn bilgisayar açılmıyor.

• Foxconn G31 anakart.
  • Core 2 Duo E8500 işlemci.
  • R7 240 ekran kartı.
  • 2+2 800 MHz RAM.
  • 2 Adet HDD var bilgisayarda bir tanesi 160 diger 500 GB.

Tam bakar mısın yanmıyorsa anakart sorunu.
Anakartların bir yerinde ışık var.

Aslında doğru. Trojan girince benim bilgisayara açılmamıştı. Kesin formata göndermen lazım.
Program ile sildim ama işe yaramıyor heralde sorun çözülse bile format şartmı yani bide bu virüsle alakalıdır degilmi benim sorunum

Tamam. Suç donanımda değil yazılımda.
Format şart. Karantinaya alıyor silmiyor trojan günler içinde bilgisayarı ele geçirip bilgisayarı kullanılmaz hale getiriyor. Formata göndermen lazım.
Donanımsal değil yazılımsal. Anakart değişimi yapın Foxconn artık çöp oldu. Ve hemen bozulur.

Bende isterim degiştirmeyi ancak ülkenin durumu belli şuanda buna ayıracak kaynagım yok mecbur eldekiyle idare edecegin 5 6 gün içinde götürüp temiz format attıracagım
ayrı olarakta 2 hdd var biri 160 gb biri 500gb 160gb olanda windows kurulu bunu 500 gb olan harddiske kurup 160gb yedek yapsam herhangi bir farkı olurmu

Bu arada aynı sorunu olan arkadaşlar olursa Malwarebyte programı indirip bilgisayarı taratsın belki bendeki gibi virüs vardır.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…