Core 2 Duo Sistemi Güncelleme

igayin61

Megapat
Merhaba arkadaşlar. Daha önceden sizlerin yardımı ile bilgisayar ve donanım konusunda yardım alarak bir sistem kurmuştum kendime sizlere buradan tekrar çok teşekkür ediyorum. Fakat benim üniversite zamanım yaklaşıyor memleketimde ki eve yerleşeceğim tüm akraba vs orada o yüzden yabancılık falan çekmeyeceğim fakat buradaki bilgisayarımı maalesef götüremiyorum. Evdeki kişiler için lazım, eski bir sistemi mi güncellemiştim yine fakat onu da maalesef kullanıyorlar. ( Ne kadar teknolojiyi seven bir aileyiz değil mi? ) :D Bu yüzden yine son çare olarak memlekette ki yine eski bir bilgisayarı güncellemekte buldum. Neyse fazla uzattım kusura bakmayın böyle yazmak insanı biraz rahatlatıyor da. :)
Ddr2 bir sistem içinde intel core duo 2 işlemci, 4 GB, 500 w'luk bir güç kaynağı var. Benimde yaklaşık olarak 1100 liralık maksimum bir bütçem var. Aklımda ki parçalar şunlar.
Asus gtx 960 ve Samsung 120 GB Evo SSD.
Daha sonradan da bunlara ek olmak üzere ilk önce işlemciyi quad core serisi bir işlemci ile değiştirip 4 GB RAM daha eklemek istiyorum. Sizce böyle bir sistem darboğaz konusunda ne kadar sıkıntılı olur? Dayz, Rust, Cs Go, Gta 5 gibi oyunlar oynuyorum. Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Core 2 Duo'nun GTX 960 ile darboğaz yaptığını biryerde okumuştum. Bence en uygun ekran kartı GTX750ti olur.

Core 2 Duo GTA 5 te zorlanmıyo mu ? Nasıl oynuyordun ?
Hocam o sistemle değil tabiki burada ki evimde oynuyordum yani. :D İşlemci quad serisine çıkınca rahat bir şekilde oynadım eski sistemimle şimdi yine onun gibi birşey yapmak istiyorum fakat biraz daha iyi bir ekran kartı ile. Ama sanırsam gtx 750 ti daha iyi bir tercih olacak gibi. Teşekkür ediyorum arkadaşlar hepinize.

Core 2 Duo ile oyunu bitirdim (Core 2 Duo E8500 @ 3.64 GHz) ama harbiden işlemci overclocklu olmasına rağmen dünyanın yüklenmemesi ve throttling gibi sorunlar bol bol oluyodu. Bu arada bende GTX 750 Ti öneririm, sabret biraz doların düşmesini bekle sonra ASUS GTX 750 Ti STRIX al bence

Öncelikle anakartının destekleyip desteklemediğini öğren. Eğer destekliyorsa GTX960'ı gerçekten o sisteme takarsan yazık edersin. Ama son karar senin tabii.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı