Core 2 Duo T5800 Bilgisayarıma Mavericks Kurulur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar, Ali Fuat Bey, Technopat Forum'a hoşgeldiniz. Sisteeminiz uygun görünüyor, ama anakartınız hakkında pek bir bilgim yok. RAM'inizi yükseltirseniz daha da güzel bir performans alabilirsiniz, ayrıca...

Teşekkürler, başarılı bir şekilde kurulumu gerçekleştirdim. Fakat, benimki 2. bootloader'dan çalışıyor, yani açılırken 1 tuşuna bastığımız boot ile çalışmakta. Benim dual boot yapmam için hangisini yüklemem gerekiyor? Ayrıca, ses kartımı ve Realtek RTL8187 çipsetli olan harici wifi mi tanımadı. Şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum. Umarım en kısa zamanda bu sorunlarım çözülür...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, rica ederim öncelikle. Siz Clover bootloader'ı değil de Chameleon bootloader'ı yüklemelisiniz. Harici Wi-Fi için Rosewell Wi-Fi programını deneyebilirsiniz. O da olmazsa Kext'lerine bakabilir, veya yeni bir Wi-Fi Dongle alabilirsiniz... Ses kartı için Kext'lere bakmanız en iyisi olacaktır; ben sizin yerinize bakardım, ve de bağlantıları atardım size, ama şu an telefondan girmekteyim. Kusura bakmayın, teşekkürler...

Teşekkür ederim. Açıkcası fazla anlamıyorum malesef, ben en iyisi sizi bekleyeyim zaten acelem yok. İyi geceler.

Wi-Fi kartınızı araştırdım, ve de ne yazık ki 64-Bit'lik Kext yokmuş, Rosewell desteği de. Bu da demek ki tek çare yeni bir Wi-Fi kartı almak. Ayrıca ses kartınızın modeli nedir?

Wi-Fi kartınızı araştırdım, ve de ne yazık ki 64-Bit'lik Kext yokmuş, Rosewell desteği de. Bu da demek ki tek çare yeni bir Wi-Fi kartı almak. Ayrıca ses kartınızın modeli nedir?

Hocam, elimde bir tane daha harici wifi cihazım var Atheros 11G çipsetli acaba bu çalışır mı? Eğer, çalışmaz ise Mac işletim sisteminden vazgeçeceğim... Reatek RTL8781 çipsetli kartım da olmadı zaten, ayrıca intel WiFi kartını da kabul etmiyor, bu Mac çok sorunlu bence teşekkürler...

B/G eskidi gibi. Zorlanma ihtimaliniz var yine. Ayrıca Mac OS X, Mac'lere kurulmak için tasarlanmış. Siz. Bir Mac kullanmadığınız için diğer herkes gibi sürücüleri kurmak zorunda kalıyorsunuz...

Haklısınız, hocam bir bakarmısınız Bunların kexti var mı diye, başka sorunlarımda var elbet ama ilk önce internet sorunu çözülse iyi olacak.

Kext'ten kastım sürücülerdi zaten. Ben bulamadım, forumun uyumlu Wi-Fi kartları kısmındakilerden birisini alabilirsiniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı