alifuat Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 113 13 Mart 2014 #11 Yani elim olan 3 kartta uyumsuz. Malesef alacak durumum yok şuan, neyse Mac işletim sistemine veda edeyim o zaman çok teşekkür ederim... Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2014
Yani elim olan 3 kartta uyumsuz. Malesef alacak durumum yok şuan, neyse Mac işletim sistemine veda edeyim o zaman çok teşekkür ederim...
N Nebraska Ziyaretçi 13 Mart 2014 #12 Rica ederim Ali Fuat Bey. Lütfen Türkçe kurallarına özen gösterin, şu an telefondan girdiğimden yazılarınıza müdahale edemiyorum...
Rica ederim Ali Fuat Bey. Lütfen Türkçe kurallarına özen gösterin, şu an telefondan girdiğimden yazılarınıza müdahale edemiyorum...
alifuat Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 113 13 Mart 2014 #13 Hocam, bu çipsetin kexti var mı? Eğer varsa iyi olacak. "Atheros AR9271" Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mart 2014
N Nebraska Ziyaretçi 13 Mart 2014 #14 Merhabalar yeniden Ali Fuat Bey. AR9271 için de ne yazık ki bir Kext bulamadım ben. Size tavsiyem buradaki linkten uygun bir adaptör seçmeniz... Hackintosh İçin En İyi USB Wi-Fi Adaptörleri
Merhabalar yeniden Ali Fuat Bey. AR9271 için de ne yazık ki bir Kext bulamadım ben. Size tavsiyem buradaki linkten uygun bir adaptör seçmeniz... Hackintosh İçin En İyi USB Wi-Fi Adaptörleri
alifuat Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 113 13 Mart 2014 #15 Realtek RTL8187 çipset'li cihazımın kurulum dosyalarını buldum.İçin de Mac için bir klasör var açtığımda 3 adet klasör çıktı. Hepsini kurdum fakat yine çalışmadı. Acaba neden koydular içine?
Realtek RTL8187 çipset'li cihazımın kurulum dosyalarını buldum.İçin de Mac için bir klasör var açtığımda 3 adet klasör çıktı. Hepsini kurdum fakat yine çalışmadı. Acaba neden koydular içine?
N Nebraska Ziyaretçi 13 Mart 2014 #16 Merhabalar yeniden, Ali Fuat Bey. Klasörlerin isimleri yazabilir, veya klasörleri bulunduran bir ekran görüntüsü gönderebilir misiniz?
Merhabalar yeniden, Ali Fuat Bey. Klasörlerin isimleri yazabilir, veya klasörleri bulunduran bir ekran görüntüsü gönderebilir misiniz?
alifuat Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 113 13 Mart 2014 #17 Buyrun , bunları kurduktan sonra bir program kuruluyor, ama açılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2014
N Nebraska Ziyaretçi 14 Mart 2014 #18 alifuat dedi: Buyrun , bunları kurduktan sonra bir program kuruluyor, ama açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, eklediğiniz programlar Mac OS X 10.4 Leopard dönemindene kalmış. Alttaki linki deneyin lütfen... RealtekRTL81xx-0_0_90.pkg (Google Docs)
alifuat dedi: Buyrun , bunları kurduktan sonra bir program kuruluyor, ama açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, eklediğiniz programlar Mac OS X 10.4 Leopard dönemindene kalmış. Alttaki linki deneyin lütfen... RealtekRTL81xx-0_0_90.pkg (Google Docs)
alifuat Hectopat Katılım 10 Mart 2014 Mesajlar 113 14 Mart 2014 #19 Nebraska dedi: Merhabalar, eklediğiniz programlar Mac OS X 10.4 Leopard dönemindene kalmış. Alttaki linki deneyin lütfen... RealtekRTL81xx-0_0_90.pkg (Google Docs) Genişletmek için tıkla... Hocam, ben dün kurulumu silmiştim yeniden yükleme yapayım, teşekkür ederim. Bana 9 sürümünü attınız sanırım sizce çalışır mı ?
Nebraska dedi: Merhabalar, eklediğiniz programlar Mac OS X 10.4 Leopard dönemindene kalmış. Alttaki linki deneyin lütfen... RealtekRTL81xx-0_0_90.pkg (Google Docs) Genişletmek için tıkla... Hocam, ben dün kurulumu silmiştim yeniden yükleme yapayım, teşekkür ederim. Bana 9 sürümünü attınız sanırım sizce çalışır mı ?