Core 2 Duo T6600 Sisteme uygun hafif Windows sürümü önerisi

Evet 32 bit msdn bir 19h2 indirip deneyebilirsiniz. ltsb yerine.
LTSB 2016 yükledim. Ram kullanımı yine fazla. Performansını daha da yükseltmek için ne yapabilirim.

LTSC long time Support channel demek LTSB (long time service branch) ile aynı diye biliyorum siz bir dediğim ayarlar ile19H2 bulup deneyin. veya sisteminize yükseltme yapın zaten başka bir çare yok artık donanım güncellemesinden başka...
Hocam 32 bit yaptım bilgisayarı 4 gb ram 3 gb ram olarak gözüktü. 64 bite geçeyim Dedim. Ama nasıl geçeceğim hakkında fikrim yok. D: de önemli dosyalarım var. Tek yolu format mı?

Evet. Zaten 32 bitte en fazla 3.2 gb ram kullanabilirsiniz.tabii 800 MB ramde feragat ederek daha iyi bir performans alabilirsiniz.
1- Şimdi ben Windows 10 2016 LTSB idim. İso dosyası indirdim. Windows 10 19h2 32 bit kurdum. Geri dönme imkanım varmı. Dosyalarım gitmeden hem bu sayede 64 bite geçmiş olurum. Böyle bir imkan varmı?

2- Peki d: deki dosyaları kurtarmanın yolu varmı? (Format atarken)

3- Olmadı 240 sdd + hdd kutusu alıp.
sdd yi laptoba, hdd i taşınabilir hardisk yaparım. Benim laptop eski 12 yıllık sdd den ne türkü bir sonuç alırım.

1- Şimdi ben Windows 10 2016 LTSB idim. İso dosyası indirdim. Windows 10 19h2 32 bit kurdum. Geri dönme imkanım varmı. Dosyalarım gitmeden hem bu sayede 64 bite geçmiş olurum. Böyle bir imkan varmı?

2- Peki d: deki dosyaları kurtarmanın yolu varmı? (Format atarken)
Önemli dosya veri ve Oyunlarınızı ikincil bir D diski açın yani diskinizi bölün ve C diskini biçimlendirip format atabilirsiniz.

3- Olmadı 240 sdd + hdd kutusu alıp.
sdd yi laptoba, hdd i taşınabilir hardisk yaparım. Benim laptop eski 12 yıllık sdd den ne türkü bir sonuç alırım.
Laptop'ların HDD'lerinin bir çoğu 5400 RPM ve Buna göre en fazla 70 illa 30 MB arası yazma imkanı var ama sizinkinin eski olduğunu sayarsak büyük ihtimal 30 MB yazma hızı vardır peki SSD'lerde yazma hızı ne kadar 530-560 MB yazma hızı oluyor yani sizin HDD'den 18.6 kat daha hızlı SSD performansı siz düşünün. Hatta benim elimdeki sandisk curve USB bellek bile sizin HDD'den daha hızlı.

Önemli dosya veri ve Oyunlarınızı ikincil bir D diski açın yani diskinizi bölün ve C diskini biçimlendirip format atabilirsiniz.
C: diskini biçimlendirmek için Windows hard resetnatmak değil mi yada direk c: biçimlendir mi yapacağız. Ben bilgisayarı 32 bit yaptım 64 bit yapmak isteyince olmadı. Amacım 64 bit yapmak.

C: diskini biçimlendirmek için Windows hard resetnatmak değil mi yada direk c: biçimlendir mi yapacağız. Ben bilgisayarı 32 bit yaptım 64 bit yapmak isteyince olmadı. Amacım 64 bit yapmak.
Hayır 64 Bit İSO'yu USB belleğinize yazdırın ve C'deki önemli dosyaları D diye bir bölüm açıp aktarın sonra ise C'deki 32 Bit Windows kurulu yeri 64 bit yazdırdığınız USB bellek ile biçimlendirip C'ye tekrardan 64 bit Formatı atın D'ye dokunmayın çünkü D'de önemli bilgileriniz olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı