Core 2 Duo T8100 sistem CS:GO açar mı?

Birben

Hectopat
Makaleler
1
Laptobumun özellikleri: Core 2 Duo T8100 2.10 GHz - 4 GB DDR2 600 MHz RAM - 256 VRAM NVIDIA GeForce 8400M GS - Windows 10 Pro 64 Bit.

Çok oyun oynayamıyorum bu bilgisayarda. Bazıları, CS GO için düşük sistemli oyun olduğunu söylüyor.

Yani bende GeForce 9500GT vs Dual Core E5500 var. Senin sisteminden çok hafif daha iyi. En düşükte ve 640x480 ayarlarda 50-60 çalıştırıyor. Oynarsın ama serverlerde oynarsın. Oda çok dolu olmayan tarzdan.

Yani bende GeForce 9500GT vs Dual Core E5500 var. Senin sisteminden çok hafif daha iyi. En düşükte ve 640x480 ayarlarda 50-60 çalıştırıyor. Oynarsın ama serverlerde oynarsın. Oda çok dolu olmayan tarzdan.

Yükledim, en düşük ayarda açmadı. Birkaç FPS tek alabildim. Oyunu açmamla kapatmam yarım saat sürdü o derece ağırdı. Bundan dolayı oyunu silmek zorunda kaldım, hâlbuki karantina döneminde canım sıkılmadan oynardım. Neyse, Counter Strike 1.6 açayım, bir tek onu kaldırıyor. 1.6'da çok hileci olmasaydı CS:GO aklımda olmazdı.

Yükledim, en düşük ayarda açmadı. Birkaç FPS tek alabildim. Oyunu açmamla kapatmam yarım saat sürdü o derece ağırdı. Bundan dolayı oyunu silmek zorunda kaldım, hâlbuki karantina döneminde canım sıkılmadan oynardım. Neyse, Counter-Strike 1.6 açayım, bir tek onu kaldırıyor. 1.6'da çok hileci olmasaydı CS:GO aklımda olmazdı.

Hala aynı bilgisayarımı kullanıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı