Core 2 Duo T9400 sistem Roblox açar mı?

ertan21973

Centipat
Daha fazla  
Bir tane bilgisayar alacağım alacağım bilgisayar da Roblox kaç FPS açar? Özellikleri şunlar:
RAM: 2 GB.
Mimari: 64 Bit.
İşlemciıntel Core 2 Duo T9400 2 X 2.5 GHz,
Penryn.
Grafik kartı: Intel Graphics Media accelerator (GMA) 4500MHD.
Depolama HDD 360 GB.

Açar ama ekran kartı dahiliyse FPS çok düşük olacaktır. Ekran kartı hakkında pek bir şey bulamadım. O yüzden net söyleyemem Roblox açılırsa girip deneyin dosya boyutu az zaten.

Açar ama ekran kartı dahiliyse FPS çok düşük olacaktır. Ekran kartı hakkında pek bir şey bulamadım. O yüzden net söyleyemem Roblox açılırsa girip deneyin dosya boyutu az zaten.
Roblox yok ki hocam.
Var sadece soruma cevap verin kaç fps açar

Roblox'un kaderi Instagram gibi oldu yine açıklamasız bir engelleme oldu inşallah açarlar.
Kardeşim kaç fps olur diyorum

Bedavaya anca alınır o bilgisayar.
Kardeş soruma cevap ver

Hocam Roblox'u tost aletine bağla yine açar.

Roblox sandığınız gibi bir oyun değil Intel i5 de bile hafiften kasma var oyunu bu kadar küçümsemeyin.

Var sadece soruma cevap verin kaç FPS açar.

Kardeşim kaç FPS olur diyorum.

Kardeş soruma cevap ver.

Kanka Roblox'u açar ama en düşük grafiklerde eğer ki PC'nin bakımları yeni ise 40-50 FPS (belki daha az)
Yüksek grafiklerde çökebilir.
Eğer ki bakımları yeni değil ise açar ama bayağı kasar.

Ben sana şöyle özetliyim:
Benim Intel i5 laptopum var ve önceden Roblox'da çok kasıyordu.
Bende konu açtım ve bana işlemcide sıkıntı olduğunu söylediler.
Ve baktığımda işlemci Roblox'ta 100 dereceye çıkıyordu ve Roblox 30-40 FPS alıyordu.
Termal macun değiştim ve bakımlarını yaptım derecesi 70'e düştü ve FPS 100'lere kadar çıktı.

Yani demek istediğim bakımları tamsa 40-50 FPS alır.

Roblox sandığınız gibi bir oyun değil Intel i5 de bile hafiften kasma var oyunu bu kadar küçümsemeyin.
Kardeş i5 te 120 fps ye çıkıyor

Kanka Roblox'u açar ama en düşük grafiklerde eğer ki PC'nin bakımları yeni ise 40-50 FPS (belki daha az)
Yüksek grafiklerde çökebilir.
Eğer ki bakımları yeni değil ise açar ama bayağı kasar.

Ben sana şöyle özetliyim:
Benim Intel i5 laptopum var ve önceden Roblox'da çok kasıyordu.
Bende konu açtım ve bana işlemcide sıkıntı olduğunu söylediler.
Ve baktığımda işlemci Roblox'ta 100 dereceye çıkıyordu ve Roblox 30-40 FPS alıyordu.
Termal macun değiştim ve bakımlarını yaptım derecesi 70'e düştü ve FPS 100'lere kadar çıktı.

Yani demek istediğim bakımları tamsa 40-50 FPS alır.
Evet bakımları yapılmış

Bedavaya anca alınır o bilgisayar.
Fiyatı 1350 Tl

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı