K kaptan prays Centipat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 3 9 Mart 2020 #1 Arkadaslar Acer laptopum var. Call of Duty Modern Warfare 2 oynamak istiyorum. Sistem ozelliklerim. Islemci: Intel Celeron 2.4 GHz Core 2 Duo. Ekran karti: Intel HD Graphics 512 MB VRAM. RAM: 4 GB. Oynayabilir miyim?
Arkadaslar Acer laptopum var. Call of Duty Modern Warfare 2 oynamak istiyorum. Sistem ozelliklerim. Islemci: Intel Celeron 2.4 GHz Core 2 Duo. Ekran karti: Intel HD Graphics 512 MB VRAM. RAM: 4 GB. Oynayabilir miyim?
F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2020 #2 kaptan prays dedi: Arkadaslar Acer laptopum var. Call of Duty Modern Warfare 2 oynamak istiyorum. Sistem ozelliklerim. Islemci: Intel Celeron 2.4 GHz Core 2 Duo. Ekran karti: Intel HD Graphics 512 MB VRAM. RAM: 4 GB. Oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynatır. Artı 0 Eksi
kaptan prays dedi: Arkadaslar Acer laptopum var. Call of Duty Modern Warfare 2 oynamak istiyorum. Sistem ozelliklerim. Islemci: Intel Celeron 2.4 GHz Core 2 Duo. Ekran karti: Intel HD Graphics 512 MB VRAM. RAM: 4 GB. Oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynatır.