Core 2 Duo ve RX 580 darboğaz yapar mı?

Scpweppes

Hectopat
Yeni sistem toplayacagım şu anda sadece ekran kartı alabildim birkaç ay içinde diğer parçaları da alıcam. Asıl soruma geleyim eski bilgisayarıma yeni ekran kartımı takarsam Fortnite, The Forest, 13. Cuma gibi oyunları oynayabilir miyim akıcı bir şekilde?

Sistem:
İşlemci: Core 2 Duo E7500 2.93 GHz
RAM: 8GB DDR3 (800MHz sanırım)
Ekran kartı: XFX RX580 8GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Fortnite oynayabilirsiniz fakat drop olur diye düşünüyorum. Alttaki sistemle düşük ayarlarda 40 60 arası FPS alıyordum fakat darboğaz olduğu için çatışma anlarında bazen drop giriyordu. İşlemcinize overclock ederseniz daha iyi fps alırsınız. Diğer oyunlar hakkında bilgim olmadığından bir şey demedim.

İşlemci: Core 2 Duo e7200 3.16 overclocklu
RAM: 6 Gb DDR2
Ekran Kartı: Ati HD4770 512mb Dx10

Hiç darboğaz olmaz biliyomusun, Rx 580 anakarta takıldıktan sonra işlemci soketten çıkıp kaçacak çünkü, ben bunu hak etmiyorum diyerekten :) hocam can çekişir kısaca o kart için quad 9650'de taksan belli oranlarda dar boğaz olucaktır.

Hiç darboğaz olmaz biliyomusun, Rx 580 anakarta takıldıktan sonra işlemci soketten çıkıp kaçacak çünkü, ben bunu hak etmiyorum diyerekten :) hocam can çekişir kısaca o kart için quad 9650'de taksan belli oranlarda dar boğaz olucaktır.
Darboğaz olur mu diye sormamıştım orda, darboğaz ile birlikte bu oyunları oynayabilir miyim demiştim. Moderatör düzeltmiş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı