Yeni sistem toplayacagım şu anda sadece ekran kartı alabildim birkaç ay içinde diğer parçaları da alıcam. Asıl soruma geleyim eski bilgisayarıma yeni ekran kartımı takarsam Fortnite, The Forest, 13. Cuma gibi oyunları oynayabilir miyim akıcı bir şekilde?
Core 2 Duo E4600 ile GTX 950 ikilisini bir araya getirme gibi bir eylemde bulunmuştum seneler önce. Darboğaz demek bile hafif kalır, o derece besleme yetersizliğini ben hayatımda görmemiştim.
Fortnite oynayabilirsiniz fakat drop olur diye düşünüyorum. Alttaki sistemle düşük ayarlarda 40 60 arası FPS alıyordum fakat darboğaz olduğu için çatışma anlarında bazen drop giriyordu. İşlemcinize overclock ederseniz daha iyi fps alırsınız. Diğer oyunlar hakkında bilgim olmadığından bir şey demedim.
İşlemci: Core 2 Duo e7200 3.16 overclocklu
RAM: 6 Gb DDR2
Ekran Kartı: Ati HD4770 512mb Dx10
Hiç darboğaz olmaz biliyomusun, Rx 580 anakarta takıldıktan sonra işlemci soketten çıkıp kaçacak çünkü, ben bunu hak etmiyorum diyerekten hocam can çekişir kısaca o kart için quad 9650'de taksan belli oranlarda dar boğaz olucaktır.
Hiç darboğaz olmaz biliyomusun, Rx 580 anakarta takıldıktan sonra işlemci soketten çıkıp kaçacak çünkü, ben bunu hak etmiyorum diyerekten hocam can çekişir kısaca o kart için quad 9650'de taksan belli oranlarda dar boğaz olucaktır.