Core 2 Duo'ya Hangi İşletim Sistemi Gider?

Hocam öyle diyenler olabiliyor ben onun için demiştim. Linux güzel ama genelde yazılımcıların kullandığı bir işletim sistemi.

Evet hocam ama Windows 7'de güncelleme olayı yok. Sistem güncel kalması hem virus açısinden hem de performans açısından daha iyi değil mi?

Hocam su Linux'a yazilimcilarin kullandigi isletim sistemi demeyin lutfen.
Mis gibi grafik ara yuzu var yani her insan evladi kullanabilir.

evet hocam ama Windows 7 de güncelleme olayı yok. Sistem güncel kalması hem virus açısinden hemde performans açısından daha iyi değil mi?
İşin o kısmından bakarsak ben pek önemsemiyorum Windows güncellemelerini hatta genelde kapatıyorum. Şahsi fikrim Windows 7 ama güncelleme için Windows 8'e de bakabilirsiniz. Tabi Windows 8'de bazı eski oyunlarda uyumluluk problemi yaşayabilirsiniz. Bence Windows 10 bu sistem için gereksiz.

Hocam bi ara ultimate kurdum ara sıra hafifte olsa kasmalar oluyordu. Bi internet sitesinden indirdiğim içindi belki de bilmiyorum.
32 bit kurduysanız 64 bit deneyin, 64 bit kurduysanız 32 bit deneyin. Muhtemelen ondan kaynaklıdır.

İşin o kısmından bakarsak ben pek önemsemiyorum Windows güncellemelerini hatta genelde kapatıyorum. Şahsi fikrim Windows 7 ama güncelleme için Windows 8'e de bakabilirsiniz. Tabi Windows 8'de bazı eski oyunlarda uyumluluk problemi yaşayabilirsiniz. Bence Windows 10 bu sistem için gereksiz.
Windows 10 home gayet stabil gibi oyun modu vs var. Ayrıca pc hızlandirmada genelde ayarları windows 10 için yapıyolar.

Merhaba, şu an Windows 10 Home kullanıyorum. Başka bir yerde onu niye kullanıyorsun Windows 8.1'e geç daha iyi performans alırsın diyen biri oldu. Ben de sormak istedim. Sizce hangi Windows sürümünü yüklemeliyim? Oyunlarda bir tık daha iyi olabilmesi için.

Eki Görüntüle 579809

Windows 8.1 Pro bu işlemci için uygundur. Biraz zorlayıp Windows 10 Home SL'e geçerseniz Windows 8.1 Pro ile aynı performansı alırsınız.

Herkese çok teşekkür ederim. Bu sisteme Q6600 işlemci almayı düşünüyorum. O zaman oyunlarda bi tık daha iyi olacağını tahmin ediyom. Yardımlarınız ve yorumlarınız için sağolun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı