Core 2 Quad 9400 işlemciye overclock yapılır mı?

• Konuyu başlatan Cnzxr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 506
Yok dogru diyosunda yeni bilgisayar almama biraz daha var şu anda almak istemiyorum telefonu değiştireceğim diye o yüzden bu kasaya parcalar ğpek yüksek değil diye idarelik bir şey ypim diyorum yoksa hiç uğraşamam.
Sen bilirsin,ben olsam masraf etmezdim.

O işlemcinin üstüne Xeon işlemci alma. O anakart ile O.C yapsan bile büyük ihtimal resetlicek. Kendi eski anakartlarımdan biliyorum. Çok uzun süre Xeon E5450, G31 ve G41 chipset anakart kullandım. Anakart değiştirsen bile sana önerim 775 sokete yatırım yapma hiçbir şey elde edemeyeceksin o sokette. Ucuza kaçmak istiyorsan 1150 soket anakart ve Xeon E3-1231 V3 falan alabilirsin. Ben öyle yaptım 1600 TL'ye geliyordu bir buçuk ay önce. Hem işlemcisi güçlü, SSE 4.2 gibi teknolojileri var hem de anakarttaki değişiklikten Sata 6, USB 3.0 ve UEFI BIOS gibi önemli kazanımların olur. Ha ben yeni sistem alacağım zaten diyorsan hiç harcama yapma bu seferde zaten Xeon alsan da pek bir şey değişmez. İşlemcin zaten 775 soket için güçlü.

O işlemcinin üstüne Xeon işlemci alma. O anakart ile O.C yapsan bile büyük ihtimal resetlecek. Kendi eski anakartlarımdan biliyorum. Çok uzun süre Xeon E5450, G31 ve G41 chipset anakart kullandım. Anakart değiştirsen bile sana önerim 775 sokete yatırım yapma hiçbir şey elde edemeyeceksin o sokette. Ucuza kaçmak istiyorsan 1150 soket anakart ve Xeon E3-1231 V3 falan alabilirsin. Ben öyle yaptım 1600 TL'ye geliyordu bir buçuk ay önce. Hem işlemcisi güçlü, SSE 4.2 gibi teknolojileri var hem de anakarttaki değişiklikten SATA 6, USB 3.0 ve UEFI BIOS gibi önemli kazanımların olur. Ha ben yeni sistem alacağım zaten diyorsan hiç harcama yapma bu sefer de zaten Xeon alsan da pek bir şey değişmez. İşlemcin zaten 775 soket için güçlü.

Dedigin gibi onerebilicen bir anakart var midir belki bu kasadakileri satip senin dedigini yaparim. PC almama daha var alacaksam duzgun alim düsüğüyle idare edeyim kafasindayim zaten cok takıldığım yok.

Dedigin gibi onerebilicen bir anakart var midir belki bu kasadakileri satip senin dedigini yaparim. PC almama daha var alacaksam duzgun alim düsüğüyle idare edeyim kafasindayim zaten cok takıldığım yok.
almayi dusuniyorum

Son düzenleme:
Kasan büyükse H97 var onu alabilirsin. İşlemci için Aliexpress hesabı açıp güzel indirimle 800 TL civarına getirtebilirsin. Ben 1.5 ay önce vergiler dahil 700 TL işlemci, 900 TL H81 anakart almıştım. Kasam büyük olsa H97 alırdım direkt.

Kasan büyükse H97 var onu alabilirsin. İşlemci için Aliexpress hesabı açıp güzel indirimle 800 TL civarına getirtebilirsin. Ben 1.5 ay önce vergiler dahil 700 TL işlemci, 900 TL H81 anakart almıştım. Kasam büyük olsa H97 alırdım direkt.

aktifseniz su ram konusu actim bakabilirmisiniz?öne cikarda yapamiyorum hakkim doldu diye

hocam bu dedigin h97pc mate anakarti alsam gtx750 takabilirmiyim uygun fiyata buldumda simdiden yavas yavas toplicamda.islemciyi alana kadar anakart hazırda durucak suanki anakarta bu ekran kartii takicam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı