EJDERİYA AVCISI
Hectopat
Elinizde Quad 9400 ve üstü varsa alıcıyım. 11 12 yıllık işlemciye saçma sapan fiyat istemezseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde var mı?Selamlar
Bütçe nedir?
Onlara da baktım ama bios modlama işi korkutuyor biraz.Üstat E5440 yada E5450 bakmanızı tavsiye ederim daha uyguna bulabilirsiniz. Anakartiniza biraz modlama gerektirebilir.
En kötü beklerim derseniz aliexpress ten getirebilirsiniz.
Usta bu işlemciler 2.el markette çok satılmadığı bu konularla fazla ilgilenen yok. Sizin kendiniz bakmanız lazım. Ayrıca aradığınız işlemciler türkiyede fazla olmayan işlemcilerden. Q6600 gibi işlemcileri ve modlu xeon işlemcileri daha kolay bulabilirsiniz.Onlara da baktım ama bios modlama işi korkutuyor biraz.
Güncel.
Koskoca forumda quad işlemci satan yok mu arkadaş.
Doğru diyorsun da quad 6600 çok darboğaz yapar, en düşük 9400 almam lazım.Xeon işlemci bios mod istiyor, o yüzden almak istemiyorum.Usta bu işlemciler 2.el markette çok satılmadığı bu konularla fazla ilgilenen yok. Sizin kendiniz bakmanız lazım. Ayrıca aradığınız işlemciler türkiyede fazla olmayan işlemcilerden. Q6600 gibi işlemcileri ve modlu xeon işlemcileri daha kolay bulabilirsiniz.
Doğru diyorsun da quad 6600 çok darboğaz yapar, en düşük 9400 almam lazım.Xeon işlemci bios mod istiyor, o yüzden almak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.