Yeriniz neresi ?
Antalya.
Yeriniz neresi ?
Kepez civarına yakın mısınız?
Şu an antalya'da değilim,Kısa bir zamanda gelmeyi düşünüyorum fakat şu virüs olaylarından dolayı bir süre gecikebilir.Ben gelesiye kadar satmazsanız alabilirim.Muratpaşada oturuyorum.
Şu an antalya'da değilim,Kısa bir zamanda gelmeyi düşünüyorum fakat şu virüs olaylarından dolayı bir süre gecikebilir.Ben gelesiye kadar satmazsanız alabilirim.
1,5 2 hafta sonra gelebilirim. Dediğim gibi değişebilir, erken de gelebilirim.Satmam da ne zaman gelebilirsiniz?
Çok güzel olurdu, şansımdan kaçırmışızDaha yeni verdim. Elimde olsaydı 20-30 liradan verirdim. Testini de yapardıkİşlemcilere bir tekrar bakayım ama sanmıyorum kaldığını.
Kalmamış maalesef. Hep çöp işlemciler kalmış elimde. Çok aşırı ucuza sattım elimdekileri. Forumda isteyecek birinin çıkacağını bile düşünmedimÇok güzel olurdu, şansımdan kaçırmışızBakabilirseniz sevinirim.
Sağlık olsun, neden ucuza sattınız?Kalmamış maalesef. Hep çöp işlemciler kalmış elimde. Çok aşırı ucuza sattım elimdekileri. Forumda isteyecek birinin çıkacağını bile düşünmedimUcuza satınca da peynir ekmek gibi gittiler.
Ekleme: Core 2 Quad Q8300 kalmış elimde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.