Alıcı/Takas Core 2 Quad 9500 ve 9650

Sağlık olsun, neden ucuza sattınız?
Çünkü çıtayı baya yükseltip i3 3. nesil ve üstü işlemcilerin hepsini gözden çıkardım. Hep boş boş duruyorlardı ve 1-2 tane dışında hiç anakartımda kalmamıştı. Hep deneyip deneyip aldılar. Çöp pentiumlar bile satıldı.

Kaç para topladınız merak ettim?
Bilgisayarcı kapanmıştı. Çok uygun fiyata malzemeleri toplamıştım. Hep oralardan çıktı. Bu Core2Quad'ların ekran kartıyla CS:GO bile açabildiklerini bile bile sattım. Sırf ne uğraşacağım ya diyip. Şimdi kafamı duvara vuruyorum :D Bir tek Q8300 kalmış elimde.

Bilgisayarcı kapanmıştı. Çok uygun fiyata malzemeleri toplamıştım. Hep oralardan çıktı. Bu Core2Quad'ların ekran kartıyla CS:GO bile açabildiklerini bile bile sattım. Sırf ne uğraşacağım ya diyip. Şimdi kafamı duvara vuruyorum :D Bir tek Q8300 kalmış elimde.
8300 İçin ne istiyorsunuz ? Eski bir bilgisayar var elimde onu da alabilirim. 9550 yi şimdiki pc ye 8300 ü eskiye takarım.

Ek olarak depoda Core 2 Duo E8400 var. İsterseniz 30 liraya verebilirim onu da.
Anladığım kadarıyla bu arkadaş sana daha çok yakın. Benden istersen daha kargo masrafıyla uğraşıp geldi gelmedi olacak. @Furisty'den alman daha mantıklı gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı