Core 2 Quad CPU Q8200 yerine yeni işlemci

İşte yani sizin komple yeni sistem almanız gerek. Adam akıllı bir şey olsun hem de Intel olsun derseniz 2500-300 en az bayılmanız lazım. Intel alırsanız ekran kartınızda daha düşük olacak bütçeyi kısıtladığı için. Bang for buck denilen bir olay var yani her kuruşa verdiği performans diye. AMD'de daha yüksek bu ama size kalmış...

Tamam o zaman toplamda 2000 ama +ekran kartı da olacak? yoksa olmayacakmı ?
Oyunlarda performans düşünüyorsan kesinlikle ekran kartına yatırım yapmalısın.
Eğer NetCad, AutoCad gibi programlar kullanıyorsan, Intel tabanlı iyi bir ekran kartlı sistem almalısın.
Çizimle falan uğraşmayacağına göre ekran kartına yatırım yap, AMD tabanlı sistem kur.
AMD sana düşük performans vermez, ekran kartın düşükse düşük performans alırsın.

Oyunlarda performans düşünüyorsan kesinlikle ekran kartına yatırım yapmalısın.
Eğer NetCad, AutoCad gibi programlar kullanıyorsan, Intel tabanlı iyi bir ekran kartlı sistem almalısın.
Çizimle falan uğraşmayacağına göre ekran kartına yatırım yap, AMD tabanlı sistem kur.
AMD sana düşük performans vermez, ekran kartın düşükse düşük performans alırsın.

Amd bir işmlemci almam oyunlarda problem yaratmaz öyleyse?
Ekran kartını ve ram'i yüksek tutmam yeterlimi?
Not:Ben sistemimi oyun için alıyorum yüksek grafik ve donmadan sorunsuz oynamak için.

Amd bir işmlemci almam oyunlarda problem yaratmaz öyleyse?
Ekran kartını ve ram'i yüksek tutmam yeterlimi?
Not:Ben sistemimi oyun için alıyorum yüksek grafik ve donmadan sorunsuz oynamak için.
Oyunlarda performansı ekran kartı sağlar. Ekran kartın ne kadar iyiyse o kadar performans alırsın.
AMD'nin işlemci ve anakartları ucuz olduğu için AMD öneriyoruz. Intel'in işlemci ve anakartları pahalı.
Ram olarak 8GB yeterli. 8GB bile normalde fazla, ama ileriye yönelik olsun diye 8GB öneriyoruz.
Daha iyi bir sistem almak istiyorsan bütçeni yükseltmeye bakmalısın...

Oyunlarda performansı ekran kartı sağlar. Ekran kartın ne kadar iyiyse o kadar performans alırsın.
AMD'nin işlemci ve anakartları ucuz olduğu için AMD öneriyoruz. Intel'in işlemci ve anakartları pahalı.
Ram olarak 8GB yeterli. 8GB bile normalde fazla, ama ileriye yönelik olsun diye 8GB öneriyoruz.
Daha iyi bir sistem almak istiyorsan bütçeni yükseltmeye bakmalısın...
Anakartın tam olarak hangi işlevde çalıştığını sorabilirmiyim ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı