Core 2 Quad Q8200 Sistem HD 7770 çalıştırır mı ?

Sıfırı 330 Tl, 2. ele 250 vermek mantıksız. Ayrıca HD serisimi kaldı artık ? İşlemcin pentium değil ama 2008'de piyasaya çıktı, ne bekliyorsun skylake i5 performansı mı ?
Kafadan atma felan hayırdır? Sen çok biliyorsan konu neden açıyorsun? Amacın ne? Q8300 ile i5 performansı mı bekliyorsun? Tamam git ve al o zaman dostum konu falan açma!
Q8200 Özellikle bu tür kartları çok rahat kaldırır. Yani darboğaz olmaz.

Üstelik bu ekran kartında i5 ile Q8200 arasında ne fark olabilir?

Sıfırı 330 Tl, 2. ele 250 vermek mantıksız. Ayrıca HD serisi mi kaldı artık?
Herkesin bütçesi yüksek değil.
HD 7770 GCN mimarisine sahip, yani desteği devam ediyor.

Sosyal'de 3050 mesajı olan birinin bunu dediğine inanmak istemiyorum.
Senin anlamamaya çalıştığın şey ne ben onu anlamadım. Burada Q8200 gibi bir işlemcinin rahatlıkla HD 7770'i kaldırabileceğinden eminiz herhalde. Konuyu niye İ5 e çevirdiniz. Zaten İ5 alacak adam da HD 7770 almaz. Burada arkadaş bütçesine uygun bir şey söylemiş HD serisi mi kalmış diyosun. Ne kadar HD serisi de olsa yeni bir sistem toplamadığına göre HD 7770 almasında bir mazur yok. Ki kartın performansı giriş seviyesi için gayet iyi. İleride sistemi değiştireceği zaman İ5 i de alır en kral ekran kartını da merak etme. @Tuna Yücer arkadaş gayette doğru söylemiş. HD 5450 ile İ7 kullansan ne olur kullanmasan ne olur. İ7 taktın diye kart uçacakmı ? Kartın belli bir performansı var zaten ufak bir ekleme yapabilir sadece. Bu tartışmada burada bitsin lütfen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı