Core 2 Quad Q8200 ve R7 260X Darboğaz Sorusu

Omersa90

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2014
Mesajlar
294
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Anakart: Foxconn G41MX 2.0
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q8200
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 260x

Bu sistemde herhangi bir darboğaz sorunu olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda R7 240 kullanıyorum hiçbir sorun yok ama eğer R7 260x kullanırken olacak ise işlemciyi biraz daha yükseltirim o zaman.
 
Darboğaz yapmaz. Çünkü işlemcin çok eski olabilir ama Pentium 4 gibi değil Pentium 4 olsaydı darboğaz oluşturacaktır. GTX 750 Ti STRIX O.C Edition alabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
R7 260X Athlon X4 860K yı 4.3 GHZ hızında %80 lerde kullanan bir ekran kartı. İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. Bariz darbogaz yapacaktır. Sabaha kadar overlock etsende birşey değişmez eski mimari. Çekirdekle olsaydı o işler AMD kraldı.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı